Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Bulut dostum bende hiçbir partiye karþý aidiyet ve önkabul beslemiyorum. Bizi bu noktaya getiren akp kadar muhalefettir de öte yandan. ne saçma stratejiler izlendi 23 yýlda. Ekmeleddin diye bir adamý bile aday yaptýlar ne diyeyim. daha 2 yýl önce 6 lý masa saçmalýðý vs vs
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Sektör kaynaklarýndan edinilen bilgiye göre yarýndan geçerli olmak üzere motorin grubunda 1,29 TL
Ýndirim bekleniyormuþ.
KemalGK
@KemalGK35414950
Hulusi Akar'ýn kýzýnýn yatay geçiþinin usulsüz olduðuna dair CÝMER'e þikayette bulunulmuþ sonuçta 7 yýl geçti zaman aþýmýna uðradý denmiþ, ONLAR TV de açýklandý. Ýmamoðlu'nun 32 yýllýk diplomasý nasýl zaman aþýmýna uðramýyor.
ÖS 12:13 · 6 May 2025
·
33
Gör
böyle bir örnek varken daha bir sürüde var araþtýran görür yanýna imamoðlunun diploma hikayesini koyalým okusunlar hala burada dönen hikayeyi anlamayan adamlar çýkar sonra chp neden böyle deniliyorseçmen kendini sorgulamalý önce hem vicdanen hem kendi ekonomisine göre yaparmý yok ya montaja kanar , ya baþaördü gider chp gelirse ona kanar, ya camiler kapatýlacak ona kanar
![]()
Bu yazdýklarýnda haklýsýn yalnýz kaçýrdýðýn nokta þu RTE bugune kadar siyasette muhalefeti kendine göre dizayn etti , bu iþ imamoðlu ve mansur beyle bozuldu bana göre siyasi hayatýnýn en büyük hatalarýndan bir tanesini yaptý imamoðlu olayý ile bunun bedelini hepimiz ödüyoruz ekonomik anlamda onlarda siyasi olarak ödüyecekdir insanlar artýk uyanmaya baþladý sorguluyor , bu hayata sadece nefes almak için gelinmediðini öðreniyorlar , Özgür bey naif birisi gördüðüm kadarýyla yoksa tokat yediði gün uç bir çýkýþ yapsa bu en kolayýydý yediði tokatý bile sineye çekti kutuplaþma tehlikeli duruma düþmesin diye ama kapalý kapýlar ardýnda bunu dile getirmiþtir.Bahçeli bile adamaýn ismini söylemeden geçmiþ olsun mjs yayýnlýyor yap hesabýný cumhur ittifaký taraftarý diyorum ülkede bu kadar þey oluyor hiç yargýlamayýp neden niçindir demiyor , chp yada muhalefet kendi içlerinde hep öküz altýnda buza arama derdinde benim kýzdýðým nokta bu sorgulayacaksa bu millet her siyasetçiyi sorgulasýn ama korkuyorlar yada görmezden geliyorlar .
İki yıldır hep tartışıp duruyoruz burada da dışarda da..
Sayın Mehmet Şimşek neden bakanlığı kabul etti .Etkenler nelerdir.Bugüne kadar neden istifa etmedi ya da görevden alınmadı.Ne kadar daha bakanlık yapacak.İstediği şeyleri yapabildi mi.Ekonomi ile hukukun siyam ikizi kadar birbirine bağlı olduğunu bilmiyor mu?
Bu ve buna benzer sorulara herkes kendince bir cevap verecektir. Bu cevaplar beni hiç bağlamaz..
Yaşadığımız süreçte Mehmet Şimşek benim gözlemlediğim ve üzerine düşündüğüm en önemli aktörlerden biridir ki...
Şu ana kadar yaptığı şey yanlızca ısınma turlarıdır....
Muhbir
@ajans_muhbir
·
22d
Prof. Dr. Naci Görür, "Halkýma Uyarý" baþlýðýyla bir mesaj yayýnladý:
"Þili’de meydana gelen 7.6 büyüklüðünde depremde ölen yok. Bizde daha küçük depremler bile binlerce insanýmýzýn ölümüne sebep oluyor.
Biz ne zaman deprem dirençli kentlere sahip olacaðýz?"
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Yer Ýmleri