þimdi oldu çünkü bu haberler hikayesi olmayan borsada bilinçli çýkarýlýyor , 39 liradan millete yapý kredi satýlacak diye banka verdiler ben ogun dün bozkurttun karpuz kesicez muhabbetinin döndüðü gündü ne var ne yok sattým yapý kredi taþýdýðýmý bilenler biliyor mal çoþkuda verilir çok çoþku vardý , birde bazý yorumcular denk geldi tv de Üzeyir doðan ve Baki atalay fiyalar havada uçuþuyor gülüþmeler goy goy tamam bulut adaya veda et dedimbu yüzden tuprs da temkinli olun dedim sabah millet sosyal medyada hikaye üzerine hikaye yazýyor.
cem boyner ;bu ülkede akþam üzeri sabah ne olacak kestiremiyorsunuz demiþ .bizde bura da kazananacaz diye cebelleþek.zarlar hep hileli.dün ykbnk, bugün tüp yarýnlar sahol,akbak,falan filan bigün ben ,sen ,o diye satýþ haberleri böyle gider.
sepet yapmayan son 1,5-2 senede kayýp , sadece borsa üzerine yatýrým yapan trade etmediyse maliyetine göre kardan zarar yada zarardadýr.Borsadan kar edilecekse siyasi deðiþim olmasý , liyakatlý kadrolarla güven gelmesi gerek kurumlara ozaman çok büyük ralli olur bana göre zaten graflar kendini belli ediyor sadece pazýlda oturtulmasý gereken bazý aparatlar var iktidar kendi içinde deðiþemiyor çünkü güç zehirlenmesi yaþadýlar , muhalefet kazanýrsa liyakatlý kadrolar oluþturmalý kurumlarýn baþýna koyacaðý kiþiler illa partili olmayacak iþin ehli olan adamý bulacan bunlarý yaparlarsa en fazla 2 sene içinde ülkede deðiþimi görürüz iktidarýn yaptýðý gibi kendi zümreni yaratmaya kalkarsan 2 -3 sene sonra geldiðin koltuða geri dönersin mesala ofiste denk geldikçe izlerim Sencer solakoðlu , Ali ekberle 2 sini tarým hayvancýlýðýn baþýna alýrým ekip kursam sahada olan adamla çalýþýcan , eðitimde bunu böyle yapýcan bak bakalým ülke ne oluyor
Ne oldu somaliden gelecek petrolun borusumu patlamýþ...![]()
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Son düzenleme : *Bozkurt; 09-05-2025 saat: 11:42.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Tunç Þatýroðlu
@TuncSatiroglu
·
2s
Bakan Bayraktar: Suriye'ye 3 ay içinde doðalgaz vereceðiz
Yer Ýmleri