borsa için resetleme nedir..
mevcut trendin tartýþmaya açýk olmayacak þekilde kepmesidir..
örnekleri çok geçmiþte..tepeden %70-50 arasý düþüþ..
ama diyebilirsinki ya bu sefer %70 düþmeyebilir..bilemem ben..geçmiþte örnekleri var diyorum..
borsa için resetleme nedir..
mevcut trendin tartýþmaya açýk olmayacak þekilde kepmesidir..
örnekleri çok geçmiþte..tepeden %70-50 arasý düþüþ..
ama diyebilirsinki ya bu sefer %70 düþmeyebilir..bilemem ben..geçmiþte örnekleri var diyorum..
Karaduman dayucuðum bu kadar detaya girmeye gerek yok, borsa niye yükselmiyor sebebi çok basit
Þirketler, fabrikalar zararýna çalýþýyor, yani cebten yiyor.
Bunu taaa 15 yýl önce yabancýlar görmüþ harýl harýl satýp kaçmýþlar.
Herkes suyuniçinde yaþamaya alýþsýn.
Senin o 5bin endekiside rüyanda görün
Þerh düþüyorum
Yaz kýzým
Bu sene bist 8600 bile görmez
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
abd nin yaptýrdýðý Fetö darbe giriþimi ile yabancý ile baðýmýz tamamen koptu..gerçekler bunlar..
yabancý daha gelir mi..bu iktidarda ÝMKANSIZ..
Ýmamoðlu bu yüzden kilit isim
bana göre darbenin altýnda yatan durum, yine Suriye meselesi..abd istediðini alamayacaðýný anlayýnca darbe giriþimi oldu..
ve yabancýlarý Türkiyeden çekti..þimdi bu durumda YABANCI NASIL GELÝR..
ya yumuþak yüz Ýmamoðlu lazým ki bana göre bu ÞART, ya da konu farklý bir duruma evrilecek
ama borsa için yabancý gelmezse gelmesin biz bize yeteriz dendikten sonra 50 kat-100 kat çýkan kaðýtlar sadece üçkaðýt oyunuyla bu yüskeliþi yaptýlar..bu yanlýþ..dünyanýn hiçbir yerinde yatýrýmcý bu þekilde salak yerine konmamýþtýr..
yabancý yok, yerli sýnýrlý ama kaðýtlar 50 -100 kat çýktýlar..ver ver al, al al ver ile..yöntem bu..sað cepten sol cepe koyarak hisseler uçtu..buna da yabancý yok diye göz yumuldu..yabancý yok tamam ama sen beni eþþek yerine koydun ama..3 tl lik kaðýt oldu 200 tl..
ben nasýl alabilirim bu uyuz kaðýdý 200 den
2 tl lik kaðýt 10 olur 20 olur 30 olur anlarýz..ulen 200 de ne oluyor.Allahsýzlar
Yaw o deðil de hazýr bu lavuklar kongre mongre ayaðýna toplanmisken biletlerini kesiversek ne güzel olur. Ama nerdeee amk.
Yer Ýmleri