Türkün havayoluna gene kayýyorar
Türkün havayoluna gene kayýyorar
bir halt olacaðý yok.
Baþkan ben geçen hafta uyardým býmoþ ve kuþ için kayacaklar dikkat edin diye hatta 7-8 nisanda açtýðým pozisyonlarým vardý kapattým bazý andavallar var hala bana laf sokma derdinde malmý sattýrýyorsun yada malsýz kaldýn diye bilmiyorlarki o mallar olduðu sürece tezgah dönüyorcahil adama birþey anlatmýyorum artýk ortaya yazýyorum anlayan anlar anlamayan anlamaz
ben gidip kahve molasý vereyim 2.43 vurdu yukarý aldý bantlar biraz çalýþsýn
kolay gelsin
geçen hafta ereðli ve sasa dan ettiðim zararýn fazlasýný saðolsun dolar short pozisyonum fazlasýyla telafi etti. pozisyonu tutmaya devam edeceðim. bunlarýn dövizi tutma planý tam gaz devam ediyor
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Odatv
@odatv
·
1 sa
Katar'da Hazine ve Maliye Bakaný Mehmet Þimþek'e ÝBB Baþkaný Ekrem Ýmamoðlu soruldu: "Ýmamoðlu’nun gözaltýna alýnmasý ardýndan yatýrýmcýlar da Türkiye’ye dönme konusunda tereddütlü görünüyor. Ne yapacaksýnýz?"
Bu ülkeyi birazcýk seviyorlarsa tutuksuz yargýlamayý öne alsýnlar , ülkeye normalleþme havasýna sokup kendi iþlerine yönelsinler bunlar olmadýðý sürece ülke daha fazla kutuplaþmaya gidiyor buda insanlarýn geleceklerinin elinden alýnýp belli zümreler yaratýlýp içerde dönmesini saðlýyor.
Yer Ýmleri