Bilmiyorum artýk T/A hocam. Python da öðrenebilecek gibi durmuyor. Elimden gelen bu kadar...
Bilmiyorum artýk T/A hocam. Python da öðrenebilecek gibi durmuyor. Elimden gelen bu kadar...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Sen yaparsýn, biraz daha gayret lazým...
Zamaný gelince hallolur...
Ben 12 sene sonra düzelttim bazý þeyleri...
Sana nâçizane tavsiyem biraz da Elliott çalýþman...
Ben þu ara foruma katýlmýyorum, bu arada tamamen Elliott üzerine çalýþmaya baþladým.
Farklý bir boyut. Tam olarak kavrayýp, uygulayabilene...
Yakýnda hazýr olunca tekrar forumda aktif olabilirim. Bu durumda da artýk Elliott yol göstericim oalcaktýr. Elliott için yazdýðým program çok zamanýmý aldý ve hâlen de alýyor. ÝnþaAllah az kaldý, bitince deneyeceðim...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Aleyküm selam, iyi geceler hocam...
GÜNLÜK PROJELER
KUTPO PROJESÝ
AFYON PROJESÝ
ALKIM PROJESÝ
CELHA PROJESÝ
GIPTA PROJESÝ
GEDÝK PROJESÝ
ARDYZ PROJESÝ
KARTON PROJESÝ
SENA PROJESÝ
![]()
HAFTALIK PROJELER
KUTPO PROJESÝ
AFYON PROJESÝ
ALKIM PROJESÝ
CELHA PROJESÝ
GIPTA PROJESÝ
GEDÝK PROJESÝ
ARDYZ PROJESÝ
KARTON PROJESÝ
SENA PROJESÝ
CEREN PROJESÝ
KUVVA PROJESÝ
ENSRI PROJESÝ
![]()
GÜNLÜK VE HAFTALIK CANDLESTICK ANALÝZLERÝ
GÜNLÜK CANDLESTICK BOÐA FORMASYONLARI (ÝLK 10 SENET)
GÜNLÜK CANDLESTICK AYI FORMASYONLARI (ÝLK 10 SENET)
HAFTALIK CANDLESTICK BOÐA FORMASYONLARI (ÝLK 10 SENET)
HAFTALIK CANDLESTICK AYI FORMASYONLARI (ÝLK 10 SENET)
![]()
Yer Ýmleri