Originally Posted by
keremalkm
Reel sektor durumu borsada 2 gundur fiyatlanmaya basladi.
Gelecek GREV dalgasi da sirketleri zorlayacak..GUBRF, 1 ay sonra grev ve kapanma riskine Karsi satis yedigi yaziliyor..
FROTO 13 GUN 2 arti, 11 gun eksi kapatmis.
En iyileri boyleyse, digerlerine bakma!
5 milyar usd zorlunun bankalara borcu, Bankalarda canli gozukuyor. Kartopu gibi buyumus odenemeyecek banka borclarina sahip 2 grup... Bankalari zora sokar..
FROTO düþemez diye kaide mi var? O zaman bu ara IZFAS yükselmiþ sana kalsa en iyi þirket o sen git onu al.
Zorlunun vestel 80-100 vesbe 20 lerin üzerinde iken bu borcu yokmuydu? Hiç bir þey olmaz en kötü de satmak zorunda kalýr. Ha bana kalýrsa Nafizin huyunu tüm piyasa bilir bir sen öðrenememiþsin o da ayrý konu.
2. grup kimmiþ borcu olan onu da yazýver.
Buralarda seni bildim bileli hep yanlýþ minvalde kendi pozisyonuna göre olaný biraz desteksiz atarak destekleme yazýlarý yazýyorsun hep.
Ama sende suç yok bu iktidar yanlýsý ekibin borsayý borsalýktan çýkardýðý için oluyor hep bunlar. Ama bu ülkede yapýlan yanlýþ eninde sonunda hiçkimsenin yanýna kalmaz.Sen devlet uyuyor sanýrsýn. Beni siyaset iþine de sokmayýn benim Devlet diyerek kast ettiðim mevcut iktidar falanda deðil.
Halbuki adam gibi finans piyasasý bir ülkenin en kolay kalkýnabilmesinin temeli.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 31-05-2025 saat: 13:44.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri