Ýtibar veremedim ama... Gönlüne saðlýk üstadým. Ruhu þad olsun büyük ozanýn....
Ben de "Ortadoðu'da yaþayan bütün Müslüman halklara" bir türkü armaðan edeyim, baþka bir deðerinden bu coðrafyanýn...
https://www.youtube.com/watch?v=LyVcp9IC894
Ýran önce içerde kimin sattýðýný bulmasý gerek , genel kurmay baþkanýnýn nerede yatýcaðýna kadar biliyorlar , binalara bakýyorsun adamlar belirlenen daireleri vurmuþlar.Bu adamlarýn hava savunma sistemleri yokmu varsa neden çalýþmadý yoksa , üretemediyse çin veya Ruslardan zamanýnda neden almadý bu saldýrý için pazýlda çok boþluk var.
Þimdi evi sattým altýn buy
Arabayý sattým viop sell
Yarýn hafta sonu Ýsrail bir füze Ýran'ýn yarýsý kül oldu pazar geceside Netanyahu derki Ýran benim gardaþým veeee pazartesi altýn çakýlýr borsa uçar yani bütün hayaller çöp elde var sýfýr þimdi haftasonu yapsan kime ne faydasý var ister barýþ öpüþ istersen kafasýný gözünü kýr banane demem o ki gece bir füze hepsi coþtu uçtu güniçi hiçbir þey olmamýþ gibi devam adamlar nasýl isterse öyle yapýyorlar savaþ barýþ hikaye çebi doldur biz garibanlar da medet umalým hey yavrum hey
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Tek abi seninkiside þansýzlýk oldu yaw normalde borsaya tekrardan dönüþ zamanýn aslýnda iyi zamanlamaydý, 7 aydýr hisseler boyuna düþtü, sen 2 gün önce en dipte geldin. þansýndan israil irana saldýrýnca bist bugün sert düþüþ yaptý ondan dolayý yani demem o ki 2 gün daha bekleyip borsaya gelseydin farklý düþünürdün.
Nasip be abi
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Piyasa Gündem ✰
@PiyasaTurkiye
·
5d
Ýran Ýslam Cumhuriyeti’nin dini lideri Ali Hamaney:
"Ýsrail'i periþan edeceðiz."
hep bu konuþmalar var ama Ýsrail girdiði her yeri kana bulayýp çýkýyor
Dünyanýn en baþarýlý casus yazýlýmý Ýsrail'e ait. Pegasus'u(yazýlýmýn adý) belli koþullarda bazý ülkelere satýyorlar.
ABD'nin siviller için ayrý, askeri ihtiyaçlar için ayrý GPS sistemi geliþtirmesi gibi...
Bir yerlerde yazmýþtým... 1990'larýn sonunda bankalarýn alarm sistemini yapan bir þirkette çalýþýyordum.
Bilin bakalým sensörleri kim üretiyordu?
Þimdi bu herif:
https://www.youtube.com/watch?v=O-xXOQpVA48
Bunu yapýyorsa... Üreticisi ne yapmaz?
EK: Ki geçmiþte baþka ülkelerde üretilmiþ çaðrý cihazlarýna patlayýcý yerleþtirip, "gizli" örgüte satmýþ adamlar bunlar.
Yer Ýmleri