Ýran Silahlý Kuvvetleri Cumartesi günü yaptýðý açýklamada,
47 minutes ago Farnaz Fassihi)
Ýsrail'in iki üst düzey askeri komutaný daha öldürdüðünü söyledi:
Silahlý Kuvvetler'in istihbarat þefi yardýmcýsý General Gholamreza Mehrabi ve
Silahlý Kuvvetler'in operasyonlar komutan yardýmcýsý General Mehdi Rabbani.
Açýklamada, ölümleriyle ilgili ek ayrýntýlar verilmedi ancak eþleri ve çocuklarýyla birlikte üç nükleer bilim insanýnýn daha evlerinde düzenlenen hedefli suikastlarda öldürüldüðü belirtildi.
Ýsrail,
Cuma gününden bu yana Ýran'ýn en üst düzey askeri komuta zincirinde yer alan en az altý üst düzey komutaný öldürdü.
Cumartesi günkü saldýrýlar bir adým daha ileri giderek
Ýran'ýn petrol bakanlýðýna göre Ýran ekonomisi için hayati önem taþýyan bir enerji endüstrisini hedef aldý.
Ýsrail saldýrýlarý ayrýca Ýran'ýn baþkenti Tahran'a odaklanmýþ gibi görünüyor ve þehrin hava savunmalarýný devre dýþý býrakýyor.
Açýklamada, Ýsrail insansýz hava araçlarýnýn Buþehr Eyaletindeki Güney Pars Gaz Sahasý'nýn bir bölümünü hedef aldýðý belirtildi. Güney Pars, dünyanýn en büyük gaz sahalarýndan biri ve Ýran'ýn enerji üretiminin kritik bir parçasý.
Bakanlýk, Fajr Jam Gaz Rafinasyon Þirketi'nin de hedef alýndýðýný söyledi.
(25 minutes ago
Aaron BoksörFarnaz FassihiNatan OdenheimerFrancesca RegaladoVeAdam Rasgon,nyt)
Evet biliyorum, burasý VÝOP topiði,VÝOP herkesin kazanç elde edeceði bir alan deðil.
Zaten araþtýrmalar bunu ýspatlýyor...kayýp kazanç oraný (%20-25 kazanan-kaybeden %75-80) cývarýnda.
Hedge dýþýnda Viop ta iþlem yapmak çok riskli.(bence)
1 kiþi de olsa paylaþýmýmdan fayda saðlýyorsa mutlu olurum.
Zaten hisse önermiyorum ...yaptýðým iþlemlerimi paylaþýyorum...borsa RÝSK li piyasalarda iþlem yapmaktýr...Uzun vadeli yatýrým mantýðý ile alým yapýyorum.
Bugünden sonra çok paylaþým yapacaðýmý sanmýyorum.
Herkese iyi akþamlar dilerim.
YTD
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
Yer Ýmleri