borsaymýþ..borsayý kim ziker bu ortamda..ortalýk yangýn yeri olmuþ..
borsaymýþ..borsayý kim ziker bu ortamda..ortalýk yangýn yeri olmuþ..
Ben hayatýmda hiç senin gibi terbiyesiz olmadým. Beni anlamaný beklemiyorum zaten. Benim ömrüm senin gibi sadece konuþan konuþtuðuna pozisyon alamayanlarla geçti. Sýkýntý yapma alýþkýným yani neden kýzýyorsun ki? Sadece yaptýðýn analizin en kestirme para kazanma yolunu gösterdim sana. Sonuçta bu iþi burada herkes para kazanmak için yapýyor. Yanýlýyor muyum yoksa öyle deðil mi?
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
burda herkes kendi fikrini yazarsa iyi olur..yýrtýk dondan çýkýp laf atmayýn..fikrinizi yazýn kaçýn..okuyan okur okumayan sallamaz..
kimse kimsenin yazdýðýný kafasýzca eleþtirmesin..
Anket yapalým istersen benim yazýlarýmdan rahatsýz olanlar mý çok senin yazýlarýndan rahatsýz olanlar mý hodri meydan. Þu an kim takar borsayý madem senin burada iþin ne? Her yazýnda terbiyesizce bir üslup. Sana öðretmediler mi adabý muaþeret diye bir þey var.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Rakamlara takýlma.!!!
Yüksek enflasyon olan ülkede.!!
Paranýn zaman deðeri.!!!
Dansöz Asena gibidir.!!!
Tr de ekonomi.!!!
Ýthalata göbekten baðýmlý.!!!
Sürekli dýþardan borçlanarak.!!
Tüketim ekonomisi üzerine kurulan.!!
3 kayýt ekonomisidir.!!
Dýþ,iç borç bataðýna saplanmýþtýr.!!!
Pansumanla günü kurtaran.!!
Ölüm yataðýndaki.!!!
Kanser hastasýdýr.!!!
Borsanýn gücünü .!!
Ülkenin üretim gücü belirler.!!!
Oda sende yok.!!!
Kerhanedeki kadýnýn müþteri beklediði.!!
Borsada.!!
Herkes yabancý müþteri bekliyor.!!
Kova pardon .!!
Zombi olmuþ þirketlere.!!!
Borsaya yabancý gelmez.!!!
Teknik olarak iflas etmiþ ülkede.!!!
Sefillik her geçen gün hat safada.!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Sizin derdiniz finans piyasalarý falan deðil. Diðer konularýnda burasý yeri deðil. Burasý Viop topiði. Cafe topicleri var bu tarz sohbetlerinizi orada yapabilirsiniz. Hiç kimseye zerre faydasý olmayan bu yazýlardan ve özellikle üsluptan ben rahatsýzým.
Bak ben 1 kere yazýyorum 100 kere de yazmam ayný þeyleri.
Hatta kafam kýzarsa yine hiç yazmam uzunca süre. Topiði topiclikten çýkartmýþsýnýz gelip yazacak cidden buraya katký verecek insanlar eminim sýrf buradaki ortam yüzünden gelip burada yazý yazmaz.
ben rakamlardan görüyorum bu durumu zaten..
hiçbir ülkede hisse senedi 5 yýlda 100 kat çýkýp sonra 50 kata inip yatýrýmcý beklenmez..
enflasyona bakýyoruz 10 kat ama hisseye bakýyoruz 50 kat yukarda..bunu 1 milyon kez yazdým..ama hala anlamayan angutlar var..kýzýyorum artýk..
len kerizler bu durumu beyninize amaliyatlamý sokmam lazým..çok yazarsam da adamýn zoruna gidiyor, salakmýyýz anlýyoruz diyor..eee..
adamlar 5 yýl önceden baþlamýþlar operasyona..daha o yýllarda þimdiki durumun bilgileri verilmiþ olmasa( kimden aldýlar bu bilgileri ) böyle büyük boklar yerlermi..
sýðýr beyinliler diyecem artýk..
herkese deðil sözüm..bir iki kiþi zorladý beni..
ula vula ula
koþun ula koþun... fayiz düþüyoru![]()
Yer Ýmleri