Aslýnda kýnýyoruz deðildir o kýna yakýyoruzdur bir daha oku
Bende biri kötü bir þey yaptýðýnda kýnýyorum ama bir halt olmuyor
Aslýnda kýnýyoruz deðildir o kýna yakýyoruzdur bir daha oku
Bende biri kötü bir þey yaptýðýnda kýnýyorum ama bir halt olmuyor
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Millet kýnama deðil ey TRUMP diyebiliyormusun.
bak bende buradan þiddetle kýnýyorum israili
kýnamakla güçlü þekilde kýnamak ve en güçlü þekilde kýnamak arasýnda diplomatik anlamda bi fark varmýdýr
hariciyeci bi arkadaþ açýklasa
israilin gözünü en þiddetli þekilde kýnamak mý korkutuyor ki þiddetli veya çok þiddetli deðilde en þiddetli þekild ekýnýyoruz
bir halt olacaðý yok.
Ýsrail Ordusu Ýran'ýn Ýsfahan bölgesine karþý yoðun bir saldýrý baþlattý. Bölgede bir rafinerinin hedef alýndýðý ve þiddetli patlamalarýn devam ettiði öðrenildi. Ýran'dan Ýsrail'e de füzeler ateþlenmeye devam etti. ABD Baþkaný Donald Trump 'Ýran'da hava kontrolü bizde' açýklamasý yaptý. Reuters ABD savaþ jetlerini bölgeye gönderdiðini açýkladý
Hamaney'i dýþarý çýkartmayacaðýz. Ýran dini liderinin nerede saklandýðýný biliyorum. Hamaney'in nerede olduðunu biliyoruz. Kolay hedef ve þimdilik güvende. Þimdilik öldürmeyeceðiz ancak sabrýmýz tükenmek üzere
bir halt olacaðý yok.
tepeden % 2 vermiþler....
sabahta söylediðim üzere bu iþi haftaya uzatmayacaklar. olacak olan þu 5-6 günde olacak.
artýk haritadan kim silinir bilmem..![]()
Misvak Caps
@misvakcaps
Selahattin Demirtaþ’tan :
“Bizler Türkiye toplumu olarak bu dönemde bir ve beraber olacaðýz”
“Olasý risklere, saldýrýlara, provokasyonlara karþý gerektiðinde Edirne'den Hakkari'ye kadar 86 milyonluk bir halk ordusuna dönüþeceðiz; ortak vatanýmýzý canýmýz pahasýna savunacaðýz”
Bursa nýn en büyük inþaat firmasý(ATIÞ YAPI) Konkordato ilan etmiþ..
2.000 üzerinde parasýný ödeyip,tapusunu bekleyen varmýþ..
Topladýklarý para nerede?
Carrefoursa Bursanýn arazisinde..Vatandaþýn para SABANCI larýn kasasýnda...
Yer Ýmleri