Bosporos, üçüncü dünya savaþý da çýktý ama senin bu dolar çýkamadý. Þimdi birde borsa ralli yapýyormuþ, o zaman titaniðin önüne seni baðlarlar 😆😆
Ýzmir'e yolum düþtü Uþak, Manisa'dan geçtim kasabalardan, köylerden. Ne düþündüm biliyor musunuz? Acaba, dedim, bu köylerde, kasabalarda borsada terste kalanlar var mýdýr malýný, mülkünü borsaya basýp? Kaybetmenin yýkýmýyla eþi ve çocuðuna asabi davranan?.. Boþanan, evlenecekken ev kuramayan... Borsa yüzünden yayan yapýldak, arabasýz gezenlere siz de çok rast geliyorsunuzdur çevrenizde... Hep acýklý durumlar düþündüm. Ýki internet sitesi okumayýnan kendini finansal okuryazar sanýp borsaya girerek sýfýrý tüketen?.. Kendi kendime üzüldüm... Olmaz, ihtiyaç olan parayla borsaya girilmez, kredili alýma deðinmiyorum bile. Aslolan alýn teridir, meslektir. Meslek nedir, tutulan yoldur. Yolundan þaþma. En iyi doktor ol, tamirci ol, öðretmen, polis, tatlýcý, kebapçý ol. Borsa yatýrýmdýr... Lafý uzattým, bunlar bildiðiniz ne var ki hep güncel konular.
sarý aptal abd borsasýnýn kapanmasýný bekliyor irana savaþ açtýðýný söyleyecek....avenjelist ce siyon kahpe guruhu bir an önce saldýrmasýný bekliyor....iþin ilginci bizim spekler akþam viop da alýcý olmalarý...bunlar neyine güveniyor alým yapýyor...bakýn burada insan kýlanýyor be.....
Yer Ýmleri