günaydýn herkese bol kazançlar
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
ortalamalar biraz aþaðýda kaldý, biraz düzeltme ve geri çekilme daha saðlýklý olur gibi ama namussuz götürdü mü de soluksuz götürüyor.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Ben imamaoglu gapinin asagida 8500lere degmeden kapanmayacagini dusunuyorum. 9800 10200arasinda mal yedirmece olur. Bana göre o dediginin olmasi icin asagi saglam bir dalis yapmasi gerekiyor. Buradan direk gidemez. Yerliyle borsanin solugu buraya veya biraz ustune kadar. Tahvile giris yapmayan yabanci direk borsaya girmemeli. Bakalim zaman ne gosterecek
Bozkurt reisim hünkârým da kesin olan biþi var anasý keseyi sýrtýna dikmiþ. Velev ki o keseye biri elleþti. Kan kusturur dünyayý dar eder. Onun için Bozkurt reisim hünkârýmin parasýnýn kolay kolay kimse yiyemez petoþ hariç. Bozkurt reisim hünkârým petoþu güzellik kraliçesi hatun olarak görüyor gözü ondan biþi görmüyor. Onun gay olduðunu anlarsa petoþu Aliaða da yakar bu.
10.41..bugünlük bu kadar..
sonrasýnda parayý kaptýrma zamaný..
akþama kadar göz yorgunluðu
day-trader olarak harçlýk çýktý..
#PETKM, %93,47 oranýnda hissesine sahip olduðu Petlim Limancýlýk'taki tüm paylarýný SOCAR Aliaða Liman Ýþletmeciliði A.Þ.'ye devrettiðini duyurdu.
Satýþ, 30 Haziran 2025 tarihli Yönetim Kurulu kararýyla gerçekleþti.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Zamcýklar tam gaz devam
Yer Ýmleri