þuan merkez bankasý için dolara set çekmek kolay, bunu vatandaþta biliyor ve dolarý zorlamýyor. zira yazýn yabancý turist gelirleri var. ama siyasi ortam bu þekilde devam ederse , sonbaharda piyasalarýn durumu belirsiz gözüküyor.
þuan merkez bankasý için dolara set çekmek kolay, bunu vatandaþta biliyor ve dolarý zorlamýyor. zira yazýn yabancý turist gelirleri var. ama siyasi ortam bu þekilde devam ederse , sonbaharda piyasalarýn durumu belirsiz gözüküyor.
CHP nin 135 milletvekilinin 61 i hakkýnda 240 adet yasama dokunulmazlýðýnýn kaldýrýlmasýna iliþkin Cumhurbaþkanlýðý tezkeresinin TBMM de olduðu ortaya çýktý.
31 mayýsta demiþtim neyse...
artýk hiçbiþeyin garantisi yok...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Düþünülmek, hatýrlanmak ne güzel; asýl kazanç bu. Teþekkürler, mutlu oldum... Borsaya gelecek olursak ihtiyacým olmayan para zaten borsadaki, nereye giderse gitsin... Açýldýðýmýz yerden uzaklaþmasýn, BÝST 100 10 bin 100 destek gibi yanlýþ görmüyorsam.
Ne demek abi, gördüm sözdeki babacan tavrý. Canýn sað olsun abi. Kazanýlýr, kaybedilir. Þarkýdaki gibi "Yaðmur yaðar, ýslanýrsýn. Güneþ doðar, kurumazsýn vay aman": https://www.youtube.com/watch?v=ZKjA...&start_radio=1
%20 oranýmda long açtým, hayýrlýsý bakalým
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri