Onun kapasitesinin yeteceği işler değil bu işler . Yanında birileri varsa onu bilmem.
Emlak ben o toplara girmem yazacağımı öncesinde yazdım. Sonra başıma iş açıyorum hiç alakası yokken. Ben piyasa kulvarında kalırım bundan sonra bu topicte. Cevap vermemiş olmayayım diye açıklama yaptım.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Ekonomim.com
@EkonomimCom
·
13 Tem
�� ABD'li Senatör Risch: Türkiye'ye F-35 verilmesine engel oldum, engellemeye de devam edeceğim!
https://ekonomim.com/gundem/abdli-se...-haberi-830230
hafta sonu yukarda gelen haber devamında izlediğimiz tiyatro , Karahanın dışarda kapılı kapılar ardındaki faiz
indirimi yorumları ile ilgili paylaşımlar , temmuz faiz indiriminin 300-350 bazlardan 250 bazda olabilir konuşmaları , Agustosta yeni hikaye olmaması eylül mahkeme hikayeleri buda kar satışları mevcut, ortaya yapılmış bir karışık tiyatro ile fonlamalarla al gülüm ver gülüm makina işlemleri ile ınsıder trader sistemi çalışmakta benim gördüğüm ne kadar devam eder temmuz sonuna kadar böyle devam eder diye düşünüyorum.teknik olarak 9750 altı günlükkapanışlar oyun biter kanal alt bandına yolculuk başlar benim seneryomda.
banka ve gyo faiz indirim derecesindeki yorumlardan dolayı kar satışı yapılıyor.
daha doğrusu bir cepten diğer cebe badem bofası foncu iş üzerinden
sasa ve hektaş almayan kaldı mı..
bu sasa 2.25 görmezse gözüm açık gidecem
bankacı arkadaş diyorki stoajı %17.5 yaptılar ve bir yandan faizin yükselmeyeceği beklentisi de oluştu..ama biz faizi 4-5 puan düşürdük..
aynı borsa gibi hemen satın aldılar yani..
ama dedim geçen de böyle oldu ve faiz tekrar çıktı yukarı..yine aynısı olursa bu sefer altını bozup da faize girmem dedim..
son şansınız dedim..
aynı borsa gibi..son şansları..
şuan 3 gün valörlü ( -%5 ) 50 veriyor max..
valörü düşünce %45 yapar..
17.5 soygun harcını düş
37.1 REEL FAİZ..ziktir len bu ortamda ne faizi..ALTIN TEK KRALDIR..altının ölüsü bundan çok getirir
Yer İmleri