"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Puahahahhahsh
Benimki geçen hafta iþi býrakmýþ, mesaiye kalýnacak bu akþam denmiþ bizimki de patrona resti çekmiþ ben istifa ediyorum çalýþmayacam minakoyu demiþ, arkadaþ beni aradý seninki iþi býraktý gitti deye, noldu biri biþiimi dedi dedim, yok kimse biþii demedi, bu akþam mesaiye kalýnacaðýný duyunca geldi ben istifa ediyorum dedi gitti. Dedi
Neyise akþam sordum niye iþi býraktýn deye sen nerden duydun dedi, la olm benim uçan kuþtan haberim olur, sen onu bunu boþver niye býraktýn dedim, yoruldum ve çok sýkýldým çalýþmayacam dedi, çalýþmaya ikna için biraz üstüne gittim baktým devreleri yakýyor elleþmedim. Bunu çalýþmaya ikna edemezsem evde hazýr yiyici müdürü olur, nabcuk bilemedim dayucuðum
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Kimse kimseyi dinlemiyor, bence en büyük problem,
Reisim hünkârým abartmýyorum günlük 3-5 saat uyuyor gündüz muhasebe gece düðün organizasyonunda. Muhasebe den aldýðý direk bana geliyor sarý gacýya çeviriyorum onu. Arabadan bedelli askerlik den ona baya borç çýkardým onu ödüyor bana. Aslýnda amaç parayý çar cur etmesin. Çeyrek milyonu geçtik. Ocak Þubat ta sýfýrdýk. Bedelli askerlik yeri de rosense abiye yakýn çýktý. Askerden gelsin biraz borca sokayým. Everecem bunu. Yoksa sabun yetiþmiyor sabun stoklarýmýn anasýný aðlattý
Merkez bankasýndan ters köþe hareket bekliyorum yine..tam zamaný..
iþte o zaman d*****n kuyruðu kopar..
herkeþ SASA ve HEKTAS aldý mý..almayan kalmadý heral
ne gaddar gözel borsa..herkeþe beleþ kaat daðýtýyo
Yer Ýmleri