DEM ya hepsini salarsýnýz.. madem normalleþiyoruz yada biz yokuz derse iþleri yine biter.
amaçlarý sahte gündem oluþturmak.. milleti uyutmak.
baþka birþey olduðunu düþünmüyorum.
kýsaca azýnlýk iktidarýsýn artýk... ne derlerse YA PA CAK SIN !![]()
DEM ya hepsini salarsýnýz.. madem normalleþiyoruz yada biz yokuz derse iþleri yine biter.
amaçlarý sahte gündem oluþturmak.. milleti uyutmak.
baþka birþey olduðunu düþünmüyorum.
kýsaca azýnlýk iktidarýsýn artýk... ne derlerse YA PA CAK SIN !![]()
biliyorum hepicini..ama baktýðýn tobo mini tobo..mini tobo trendi belirleyemez ve daha önceleri yine mini tobolar oldu ve hedefini buldu-bulmadý yine aþaðý seyir devam etti..
yukarý trend için TOBO ya bakacaksan 4.20 üstünü bekleyecenki TOBO oluþsun..sor baalým yapay zekaya ne diyor bu duruma..
tahliye kararý terör hikayesinden kck bunlar hesaplanmýþ hareketler açýlým içinde yol kazasý olmasýn diye ayar çekiliyor.Diðer mahkemsinden dolayý içerde kalýcaklarýný biliyorlar
Allahýn adleti bir gün keskin olur bakmýþýn taputunun baþýnda seni kullananlardan kimse yok geçen gün bunu gördük
bunlar chp yi bitirecekse borsa çýkmaz abicim..bitirmezse de kendileri yargýlanacaklar..
ya öyle ya böyle..orta yol yok..
parola ÖZGÜRLÜK ve GÜVEN
tahminimce en kýsa zamanda faltaylý ve demirtaþ .. sonrasýnda kavala çýkacak.
az önce cem küçük videosu denk geldi.. demirtaþ çýkarsa dem seçmeni reyize oy verir demiþ.
kýsaca zaten bu terörsüz türkiye meselesi adý altýnda tüm tiyatro buydu.. malumun ilaný olmuþ. niyetlerini resmen açýk açýk belli ettiler.
![]()
troller
akp + DEM + mhp... seçime girsinler..
beraber yürüdükk biz bu yollardaa.... beraber ýslandýk yaðan yaðmurda..
güzel seçim þarkýsý olur..
neeee
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Seçim yüzü olarak Þahin K'yý kullansalar seçmen kitlesi üstünde olumlu olur bence. Buz gibi sudan çýkarken çekilmiþ sansürsüz fotoðraflarýný afiþ olarak asmalýlar her yere. Halkýmýz sever bu tip senaryolarý ve karakterleri. Sonuçta burasý Türkiye, alayý tren yapmýþ tur bindiriyor.
Yer Ýmleri