*Sayin Taylan rica ederim. Iyi gunler
*Sayin Taylan rica ederim. Iyi gunler
Sayýn Tertip, yapmýþ olduðunuz önemli açýklamalara teþekkür ederiz. Dediðiniz gibi Maliye Bakanlýðýna ait mera alanlarýnýn Belediye ye devri 2 yýldýr Bakanlar kurulunun önünde bekletiliyor. Bence Melih GÖKÇEK in ipi 2 yýl önce çekildi ve önü kapatýlarak hizmet alaný daraltýldý. Çünkü Büyükþehir Belediyesi çok büyük para sýkýntýsý içinde olmasýna raðmen 2 yýldýr Bakanlar Kurulunun önünde bekleyen mera alanlarýnýn belediye ye devri kararý onaylanmadý. Þimdi yeni baþkanýn seçilmesi ile birlikte bu kararlarýn daha hýzlý bir þekilde bakanlar kurulundan geçeceði ve borç bataðýnda olan belediye yi rahatlatarak hizmetlerin daha hýzlý yürüyeceði kanaatindeyim. Bürokratik süreçler daha hýzlý ilerleyecek ve planlar daha güzel iþleyecek.
Benim öngörüm planýn geniþleyeceði ve yýl sonuna kadar protokollerin yapýlýp 2018 yýlýnýn ortasýnda da imar tapularýnýn daðýtýlacaðý yönünde.Bekleyip göreceðiz. Hayýrlýsý olacak inþallah. Ayrýca burada Plan Ankara ya büyük görev düþüyor.Tecrübeli bir plancý firmasý olarak iþleri daha hýzlý bir þekilde götürmesi gerektiði kanaatindeyim. Temennim odur ki inþallah yeni seçilecek baþkan iþleri yine tecrübeli, deneyimli Firma diye plan ANKARA ya verir ve mutlu sona yaklaþýrýz diyorum. Selamlar
Sayýn gülbay vadi ankara sözleþmesiyle ilgili son durum nedir.
ihaleyi alan firmayla sözleþme imzalanacakmý.
iyi çalýþmalar.
Sayýn gülbay teþekkür ederim. Benim þahsi görüþüm bu bölgenin geliþmesinin ana faktörü vadý ankara projesi bu projede aksama olabilirmi.
Üstteki açýklamanýzda belediye borç batagýnda diyorsunuz gelen baþkan erteleye bilirmi.
Dediginiz gibi maliyeye baðlý iki büyük parsel büyük þehire devredilip imar planýna dahil edilecekse bunun sonucu olarak bu iki parselin yakýnýndaki veya yanindaki ya da bu iki parselle imarý planlanan alanýn arasýndaki kalan parseller de bir þekilde dahil edilmesi sonucunu dogurmuyacak mi Ender bey.Bahsettiðim durum belirttiðiniz bu iki parselin imarý planlanan alana konumu ile alakalý diye düþünüyorum.Bu da ister istemez imarýn geniþleme sonucunu doðurmaz mi?
* Maliyeye ait olan parsellerin proje icine alinmasi bu parsellerin yakininda olan veya aradaki parsellerin projeye dahili anlamina gelmez.
Sadece bu parselleri ilgilendirir. Hatta daha ileri giderek denilebilirki zimbizlama usulu ile ilgisiz bir mesafedeki bir parseller grubuda aradaki parsellere dokunmadan projeye dahil edilebilir.
Altin kural: Altin kimde ise kurallari o koyar
tertip said:
23-08-2017 23:16
Alýntý Originally Posted by gülbay Yazýyý Oku
Deðerli forum üyeleri, bugün Büyükþehir Belediyesi Ýmar daire Baþkanlýðýna giderek yetkililerden Karataþ'ýn aský süreciyle ilgili bilgi aldým. 21/07/2017 tarihinde Karataþ'ýn tamamý kentsel geliþim ve konut alani olarak 1 ay süre ile askýya çýkmýþtý. 21/08/2017 tarihinde 1 aylýk süresi dolmuþ olup askýdan inmiþtir. Hiçbir itiraz olmamýþ, buna göre Karataþ'ýn tamamý kentsel geliþim ve konut alaný olarak aþký sürecinden geçmiþtir. Ýsteyen forum üyeleri Büyükþehir Belediyesi Ýmar daire Baþkanlýðýna giderek bilgi alabilirler. Tüm Karataþ ve yatýrýmcýlarýna hayýrlý olsun. Selamlar.
*Sayin Gulbay, aydinlatici bilgiler icin cok tesekkurler. Boylece Karatasin tamami imara acilmistir. Bu cok buyuk bir gelismedir.Bundan sonraki asama cok kisa bir sure icinde uzerinde calisilan otoban ustu imar calismasinin Buyuksehir Belediyesine sunulmasidir. Belki buyuk bir surpriz yasanir ve uzerinde calisilan imar sinirlari biraz daha genisletilir.
Su artik bir gercektir, bundan sonra yapilacak ikinci ve olursa ucuncu etap diger imar calismalarininda onu acilmistir, hic bir engel kalmamistir.Kurban Bayrami sonrasi Kanal ihalesinin belirlenmesi ile birlikte duragan seyreden fiatlarin %20 civarinda artmasi beklenmelidir. Tum Karatascilara hayirli olsun
Ara sira geriye donuk yapilan yorumlari tekrardan gozden geciriyorum Sn.Tertip.Bu yorumunuzda buyuk bir supriz yasanir ve uzerinde calisilan imar sinirlari biraz daha genisletilebilir diye yazmissiniz.Bu firma ile yaptiginizi belirttiginiz tarihte ki gorusmeden once yapilmis bir yorum.Firma ile yaptiginiz gorusmeden sonra kesin olarak imar sinirlarinin genislemeyecegini yazdiniz.Imar sinirlarinin buyuk bir supriz ile genisleyecegini ya da genislemeyecegini zaman gosterecek ama plani yapacak firmanin uzun suredir imari bekleyenlerin beklentilerine kisa surede cevap verecegini umit ediyorum.Saygilar.
Yer Ýmleri