Deðerli Forum üyeleri ,bugün Ankara Büyükþehir Belediyesi üst düzey arkadaþýmý ziyarete gittim. Kanal Ankara Ankara Boðazý Projesinin en son durumu hakkýnda bilgiler aldým. Benim yanýmda ilgili proje birimini aradý. Proje çizim iþlerinin bittiðini, ufak tefek rötuþlarýn kaldýðýný, rötuþlarýn 1-2 gün içerisinde bitirileceðini, ondan sonra ihale aþamasýna geleceðini, yani Mayýs 2018 sonuna kadar ihaleye çýkmýþ olacaðýný söyledi. Bu güzel haberleri de sizlerle paylaþmak istedim. Hiç bir sýkýntý yok, daha önce sizlerle paylaþmýþ olduðum haberlerin doðruluðu ortaya çýkýyor. Geliþmeler güzel, herkesin içi rahat olsun. Herkes malýnýn kýymetini bilsin, durmak yok yolumuza devam. Selamlar...
(14-04-2018 tarihinde KANAL ANKARA facebook grubunda paylaþtýðým güzel haberlerimi buradan sizlerle paylaþýyorum)
(Bayram Gültekin, Haber Ankara'nýn canlý videosunu paylaþtý. 14 Nisan, 16:19
Deðerli Arkadaþlar; Canlý yayýný tekrar izledim. Baþkanýn açýklamalarý bana umut verdi. Gayet güzel bir açýklama yaptý. Sn. Baþkan Nisan sonu itibari ile proje, tadilat, çizim vs. iþlerinin biteceðini ve hemen ardýndan ihaleye çýkýlacaðýný belirtti. Ben buradan müjdeli haberi vereyim. Nisan sonu itibari ile proje, tadilat, çizim vs. iþleri bitmiþ, Mayýs sonuna kadar ihaleye çýkýlmýþ olacak. Herkes malýnýn kýymetini bilsin. Mecbur kalmadýkça malýný satmasýn. Emeklerimiz sonuç veriyor. Durmak yok, çalýþmaya devam. Haber Ankara canlý yayýn videosunu yeniden izleyenler açýklamalarý net olarak görecektir.
Herkese selamlar...
Canlý yayýn linki:
https://www.facebook.com/haberankara...4865196549551/
Yer Ýmleri