Süreç ne yazýkki her zaman olduðu gibi yine bölgemiz aleyhine çalýþýyor. Zaten bölgemize yönelik tek bir somut adým bile atýlacaðýný hiç beklemiyordum ama sn Gökçeðin muhtemel istifasýnýn istendiði süreç varolan ufacýk umut kýrýntýlarýmý bile yok etti. Belediye baþkanýmýzýn seçimlere kadar koltuðunu koruyabileceðini zannetmiyorum. çok yakýn bir süreçte deðiþim yaþanacaktýr. bir kere adým atýlmýþtýr ve Þuyuu vukuundan beterdir Artýk adýnýn konulmasý gerekmektedir. seçimlere kadar Sn Gökçekle devam edeceðimizi ve giderayak Sn Gökçeðin ben karataþ yakupabdala yönelik söz vermiþtim sözlerimi yerime getirmek için var gücümle çalýþacaðým beklentisi polyannacýlýktan baþka bir þey deðildir. Genel ekonomik durgunluk, bölgeye yönelik projelerin rafa kaldýrýlmasý beklentilerimizi umutlarýmýzý baþka bahara ertelememize neden olabilir. bölgemizin makus talihinin deðiþmesi umuduyla. (sn. sosyopat sizi ne tanýmýþlýðým var ne de görmüþlüðüm. bu baþlýkta herkes birbirine teþekkür ediyor. hiçbir beklenti çýkar kaygýsý taþýmadan doðru bildiðinizi paylaþtýðýnýz için bende size teþekkür etmek istiyorum. forumun eleþtiriyede ihtiyacý var.) herkese saygý ve sevgilerimi sunuyorum.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri