Originally Posted by
angora
Bölgenin kısaca geçmişine bakacak olursak 1996 yılında buranın imar çalışması Büyükşehir'e onaya gitmişti. Bu süreç içinde Ankara'da ve Türkiye'de neler olduğunu herkes biliyor. Buraya yatırım yapanlar da dünyanın her yerindeki yatırımcılar gibi kazanmak için bazı riskleri göze alırlar. Kaldı ki burada kaybedilen birşey yok, alternatif yatırım alanlarına göre konuşarak altına, dövize, Eskişehir yoluna , Sincan'a v.b. yatırsaydık çok kazanırdık denilebilir ancak bunu da 20 yıllık bir süreci yaşadıktan sonra söyleyebiliriz. Zaten bu gelişmeleri öngörebilen bir yatırımcıya da yatırımcıdan ziyade kahin demek gerekir.
Özetle; burada yatırımı olanlara naçizane önerim çok ihtiyacınız yoksa bölgedeki arsanızı, arazinizi satmamanız. Trollerin cacık , cucuk v.s. den ibaret keimelerle bölgeyi karalayıp fiyatları düşürüp arsa toplama çabaları başarılı olmayaktır. Bölge , Ankara'nın yatırım için en güzel yeri. Ben böyle görüyorum . Benim gibi düşünmeyenlerin görüşlerine de saygı duyarım eğer düzeyli bir şekilde görüşlerini ifade derlerse.
Yer İmleri