Sosyopat denilen þahýs o miþ muþ cik cak cuklarý sen güzelce baþka forumlarda kullan, senin gibiler ömur boyu tüm istekleri olsada mutlu olamayacak insanlarsýnýz...zihniyet meselesi... bir daha bana laf atarkende 5 kere düþun cümleyede bismillahla baþla tamam...
bu ne kadar kötü seviyesiz bir yazý olmuþ, Allah korusun siz kendinizi Cenabý Allah veya yüce peygamberimiz yerine koymuþsunuz. sizde hepimiz gibi Cenabý Allahýn basit bir kulusunuz. bana hitap ederken Bismillah ile baþlayýn ne demek? herkes eleþtirilebilinir herkes herkese kýzabilir ama lütfen sýnýrlarýmýzý aþmayalým. inþallah bölge geliþir uzun yýllardýr beklediðimiz imarlar bir an önce çýkar. ama para rantta bir yere kadar hepimiz faniyiz mühim olan Cenabý Allahýn karþýsýna temiz bir kul olarak çýkabilmek
sevgili forumdaþ besmele hayýrlý bir iþe baþlanýrken çekilir kusura bakmayýn sizde hayýr göremiyorum. bir önceki yazýmýn tamamen arkasýndayým. Allah sizi, beni, herkesi ýslah etsin. kul hakkýna girip maðrur kibirli insanlardan etmesin.
bu sitede hergün birbirine teþekkür eden forumdaþlardanda ufacýk bir serzeniþ bu nasýl yazý diye tepki beklerdim. bu forum baþlýðýnda zaten en ufacýk bir eleþtiri, farklý bir sese katlanýlamadýðýný düþünüyorum. eleþtiri saygý sýnýrlarý içerisinde kalýndýðý sürece iyidir forumu da geliþtirir ben eleþtiri yazdým diye kimse ümitsizliðe sürüklenmez altýn çamura düþsede altýndýr. Eðer bölge beklentiler dahilinde gerçekten iyiyse kim niye ümitsizliðe kapýlsýnda koþsun gitsin malýný yok pahasýna satsýn. ben incek e kötü desem bölgeyi kötülemiþ malýn deðerini düþürmüþ mü olacaðým? Ýncekdeki arsalarýn deðeri mi düþecek?
Üstüne basarak tekrar söylüyorum bölgede yatýrýmý olan birisi olarak, bölgede kýsa vadede geliþme beklemiyorum. yýllardýr disneylandý bile bitirememiþ belediye kanal ankara projesi gibi maliyetli bir projeyi bitiremez. Ýhaleye çýkarsa bile sürümcemede kalýr. yýllardýr olduðu gibi bölge seçimlerde bir parmak bal olarak seçim vaatlerinde yer alýr.
yýllar önce ortada ne yaþamkent ne yapracýk ne çakýrlar çiftliði varken bu bölgenin hep adý geçiyordu ama yýllar sonrasýnda ne görüyoruz sonucunu görememiþ kocamýþ veya ömrünü tamamlamýþ insanlar. hatam yanlýþ zamanda yanlýþ bölgeye yatýrým yapmak. forumda sürekli yazan bir baþka arkadaþýmýz bile sattýðýmýz yerlerin sahiplerine fiyat artýþý olmadýðýný izah edemediðini söylüyorsa ben ufacýk bir eleþtiri yapmýþým çok mu? herkes saðlýcakla kalsýn umarým bölgemiz kýsa zamanda çok yol alýr ben dahil ümitsizliði olan insanlar yanýlýr

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri