Kâr düşük geldi sanki
Kâr düşük geldi sanki
Adamlar haberin geleceğini 1 hafta önceden tahmin etmişler düşüşün sebebi ytd
Eğer öyleyse bende tüm samimiyetimle işlerini hiçte doğru yapamadıklarını yazıyorum. Ben o kurultayın olduğu pazartesi gününden bu yana biliyorum bugünü. Çok mühim bir konu değil yani.
O zaman yazdım 19 martın önemi yoktu bugünün de yok. Bunu da siyasi tartışma için yazmıyorum yarın bir gün bunların size faydası olmaz iş işten geçince; dostça bir uyarı olarak kabul edin. Adım hıdır elimden gelen budur.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Tepki yükseliş olur zannettim düşüş düzeltme hacimsiz devam ediyor motorları soğutsun bakalım.
Daha önceki düzeltmeler %16_20 arası yapmış.Suan da o seviyelerde 119 lira üzerine yerleşirse derin bi nefes alır .Düzeltme diyoruz ama hep hacimsiz belkide en güzel düzeltme şekli .
120 altında hacim de azaldı, veren de alan da fazla istekli değil, 120 üstüne atarsa yine hareketlenir belki.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yine mkunu çıkarma peşinde, ralliye kafa atan tahtacıya kafa atacak bir babayiğit bekliyoruz.![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
İyi trade yapıyorlar.Artık tepki yükselişini geçtim şuan ki test ettiği seviyelerde yataya bağlansın gene yeterli olacaktır.
Zirvemiz 4 eylül düzeltmeye başladığı 8 eylül den bugüne 11 eylül düşük seviyeler test etmeye devam ediyor ytd.
Yer İmleri