Paylaþýmlar için teþekkürler sn. Miper, tahtanýn içinden geçen ve de destek çýkan beli, bakalým ne zaman tepki gelecek, bilançoya kadar biraz toparlamalý.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
100 altýnda iþlemlere ýsrar ediyor, sattýklarýný yerine koymadan gitmeyecek, kumarhaneye döndü borsa.
Yönetim Kurulumuzun kararý doðrultusunda 3.250.000. TL tutarýndaki sermayesinin tamamý þirketimiz tarafýndan karþýlanmak ve sigortacýlýk alanýnda acente olarak faaliyet göstermek üzere, Egegübre Sigorta Aracýlýk Hizmetleri Ltd.Þti. ünvanlý bir þirket kurulmuþ olup, gerekli tüm yasal izinler alýnarak söz konusu baðlý ortaklýðýmýz 20.10.2025 tarihi itibarý ile faaliyetlerine baþlamýþtýr.
Yatýrýmcýlarýmýza ve kamuoyuna saygý ile duyurulur
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1506471
Yönetim sigorta þirketi kuruyor, bakalým bir sonraki çeyrekte katkýsý ne olacak.
Hayýrlý olsun diyelim.
Hisse paraþütsüz düþmeye devam ediyor, yeni vinçler kurulduktan sonra bir hayýr göremedik, ÝÞ satýþlarý kötü, hiç akýþtýramadým.
Bu arada düþenin dostu olmaz boþuna dememiþler, kimse kalmadý, 2-3 kiþi ya varý ya yokuz.
Chp ve Mansur olaylarýndan týrsa týrsa azar azar alýma baþlýyorum ilk alýmlarý yaptým.Hedefim defter deðerine ve altýna gelirse füllerim.Paçal devam YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Benim teknik sistem de haftalýk da gene kýrýlýmý yaþadýk.Yuh be kaç kere ayný sey oldu.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Þimdi zirvesini görmesi için yaklaþýk %40 lazým, bu kadar düþüþ için bir sebep var mý, bildiðim kadarýyla yok, bilmediðimiz bir þey varsa da satanlar biliyor demek ki, bir daha 100 altýný göreceðini hiç beklemiyordum þahsen, batan geminin mallarýna döndü, daha da gözü aþaðýlarda, imkansýzý baþarýyorlar.
TLMAN 104 ile tavan olmak üzere biz hala 98'deyiz, sendeki mal mülk 0nlarda olsa bin lira yaparlardý, kiracý olmalarýna raðmen senden bu kadar iyiler, babanýn büyük oðlu Kemal bey yönetime gelirse belki yapar bir þeyler.
Yer Ýmleri