-
Endeksin sefasını süremedik ama cefasına en önden başladık. Tam rezalet.
-
100 altında kocaman bir yalansın sen eggub, tahtacı da bunun farkında ama amansızca direniyor çıkmamak için.
-
son 1 ayda 50 bin lot paket yapıldı ,3 yıl 5 yıl istediği kadar bekleriz kim baskı kuruyorsa bilgilerine sunulur
-
Limanlar tarih yazıyormuş. Haberde Tce Ege Limanı resminide vermişler. Eggub de mi tarih yazıyor bakayım dedim, ne göreyim zirveden %40 aşağı gelmiş. Bölünmediyse bu fiyatı komik değil.
TÜRKİYE LİMANLARI YÜK ELLEÇLEMEDE TARİH YAZDI
Türkiye limanlarında 2025 yılında elleçlenen yük miktarı yüzde 4 artışla 553,2 milyon tona ulaşarak Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesine çıktı.
https://analizgazetesi.com.tr/haber/...ih-yazdi-6510/
-
Önümüzdeki günlerde eggub limanının komşularının halka arzları olacak. İdç liman ve Batı limanın halka arzları. Ak koyun kara koyun o zaman belli olacaktır
-
Eggub de mirasçıların sorunu var gibi görünüyor. O sorun bitmeden gerçek fiyatına gidemez bence.
Lakin 700.000 m2 konut ve ticari imarlı liman sahası ve yeni büyütülen limanı ve yeni alınan ekipmanlarıy benim gözümde en az 1 milyar dolar eder.
Eggub patronu genel kurulun birinde benim limanım alsancak limanından daha değerli, 2 milyar dolar edebilir mealinden bir şey demiş oda ayrı mesele tabi.
Piyasa değeri anlık 225 milyon$
-
büyük hissedarlar yükseltip satsınlar piyasa da alıcı çıkar 3 er 5 şer alırız miras malı her zaman kelepir olur
tahtayı mirascılar yapıyor galiba sinirlendirdik geri geldi
-
Birileri çöreklenmiş tahtaya patron onları kovuyor sanki. Yapı ve tacirler satıyor
Patronun kurumu Deniz Yatırım verin gelsin alırım ben malımı buralardan diyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri