Yine gübreliği tuttu, endeksten negatif ayrıştı, yukarıya gücü olmayınca aşağı basıyor tahtacı, genel kurula zirveyle gider beklerdik ama bu uyuzlukla 120 de aşağı kırdı.
Yine gübreliği tuttu, endeksten negatif ayrıştı, yukarıya gücü olmayınca aşağı basıyor tahtacı, genel kurula zirveyle gider beklerdik ama bu uyuzlukla 120 de aşağı kırdı.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Bagfs tavan tavan giderken bizimki görmezden geldi ama şimdi iki gündür düşerken ondan fazla düşmeye meraklı, 120 altına gelmesi iyi olmadı, yeni umutlar için zaman uzadı.
Dün satış yapıp tahtanın içine eden uyanıklar şimdi gelsin malını yerine koysun bakalım, konjonktür olumluya döndü.
YTF den işlem yapan y.vşak koydular mı malı kafana ulan ne hödük adamlar var piyasada ya cidden inşallah buraları okuyorsundur.
Tek akıllı sensin çünkü taşıyamayacağın malı trade etmeye kalkacaksın sonra seans sonu ruhunu tahtaya vereceksin. Niye akşam Trump var çünkü.Aldın mı 3 ün birini?
Tahtacı bak sana da gerekeni yazıcam bünyen kaldırmayacak sonra.....
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Foncusu ayrı mal tahtacısı ayrı mal. Sevgili patronumuz yaw hisse geri alım açıklasan ne kaybedersin? Ya da yaw aradık dedik madem 0 12 aylık bilanço gelecek bunu biliyorsun sanırım insan hisse geri alım açıklayıp o malı almaz mı? Yaw hiç mi çevrenizde bu işlere kafası basan birisi yok.
iki gün önce açılış 122,4 adam 120 ye mal dökecem diye uğraşıyor ne dim Allah akıl fikir versin.Yalnız dün bugün malı kim almış iyice bir bak takas geçince o mallar gelmez boşa umut etme.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bu tahta bırak işlem görmeyi bugün tavan açılmalıydı. İran yaptırımları bahsedildiği şekilde kaldırılırsa Limana gelecekleri mi hesaplayalım yoksa adamlar şu an her yer bombalanmış kendi gübresini mi üretebilecek ortaklık falan olsa.
Normal şirketin durumunu dahi fiyatlatmıyorsun tahtaya tahtacı olarak.... Yetmiyor öyle utanmaz ki malı alıp baskı için kullanıyorsun gerekirse aşağıya basıyorsun kabak tadi verdi yani.
Ya da foncular büyük olasılıkla fona zarar kendi paravan hesaplarına + yazmak için saçma sapan işler yapıyor onu mu yazalım?
Her işinde bir raconu var ben mi dedim tahtayı aşağıya ver. Dün niye verirsin bu tahtayı 115 e? Okusunlar belki akıllanırlar diye yazdım yoksa benim için hava hoş.
Yer İmleri