Ben de varým
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben de varým
Fed faiz kararýnýn ardýndan ABD de vadeli faiz kontratlý yýl sonuna kadar
69 baz puan daha faiz indirilecegini fiyatliyormuþ.
Fed Eylül ayý toplantýsýnda politika faizini 25 baz puan indirimle yüzde 4 - 4,25 aralýðýna çekti. Bloomberg anketinde de medyan beklenti 25 baz puan indirim olmasý yönündeydi.
Faiz kararý 11'e karþý 1 oyla alýndý. Trump'ýn Fed Yönetim Kurulu üyeliðine atadýðý Stephen Miran, 50 baz puanlýk indirimden yana oy kullandý. Üyelerin 2025 yýl sonu faiz oraný beklentisi yüzde 3,6 oldu, önceki yüzde 3,9'du.
Karar metninde istihdama yönelik aþaðý yönlü risklerin arttýðý, enflasyonun 'bir miktar' yüksek seyrettiði ifade edildi.
Yeni projeksiyonlara göre Fed üyeleri bugünkü indirimin ardýndan bu yýl faiz oranlarýný yarým puan daha düþürmeyi öngörüyor.
Büyüme projeksiyonunda yukarý, faiz projeksiyonlarýnda aþaðý revizyon
2026 yýl sonu faiz oraný beklentisi yüzde 3,6'dan yüzde 3,4'e indi. 2027 yýl sonu faiz oraný beklentisi yüzde 3,1 oldu, önceki yüzde 3,4'tü.
Üyelerin 2025 yýl sonu büyüme beklentisi yüzde 1,6 oldu. Önceki yüzde 1,4'tü.
2026 büyüme beklentisi yüzde 1,6'dan yüzde 1,8'e çýktý. 2027 beklentisi yüzde 1,8 oldu, önceki yüzde 1,6.
Fed yetkilileri Baþkan Donald Trump'ýn agresif politikalarýnýn ekonomideki etkisini görmek amacýyla Aralýk ayýndan bu yana faiz oranlarýnda deðiþikliðe gitmemiþti.
14 kiþilik manipülasyon suçlamasý
Ýçlerinde 40 senedir tanýdýðým birinin oðlu da var..
Malum Þirketlerde çalýþýyor..
PATRONLARININ Suçlarý bu gençlere yýkýlmaz, umarým!!
SM-A336E cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Günaydýn cemaat bol kazançlar
Ray Dalio'nun Ekonomi Makinesi 12 Dakikalýk Özet
https://www.steveglaveski.com/blog/r...minute-summary
Yer Ýmleri