ben bu türbülansta kaldıraçlı tarfta BTC de shortta idim,..düşüş daha ziyade iğne bar olarak ABD piyasaları kapandıktan sonra olmuş,
ben BTC de sadece öngördüğüm düşüşü alabildim,..ama KAITO denilen bir coinde ise 1.63xx görmesine rağmen 1.10 ve altı seviyelerden 1 altına doğru longta beklemede idim, bir kaç gündür bekliyordum, bulaşmıyordum,...iğne barda KAITO da bu long emirlerimde gerçekleşince sonrasına gelen tepki hareketine buradan yüklü kar gelmiş,.hemen realize ettim,...
öte yandan spot tarfta birkaç coinde long tarfta idim onlarda biraz zarar etmişler ama kaldıraç olmadığından bu zarar, kaldıraçlı tarftan elde ettiğim kar yanında erimişler,
ben bu türbalansı kendi adıma iyi kapattım,..şimdi ise coinlerde her tarafta pozsuz takılıyorum,..
bu iğne bar piyasa yapıcılara bir örtü gizlenme sağlayacak,....bir bölümünü tepki hareketinde kullandılar, diğer bölümünü reeel piyasalar açıldığında kullanmaya başlarlar,...
amacım iğne bar dibine yaklaşımlar olursa oradan tekrar spot tarafa alım yapmak olacak, biraz sabırlı olmak gerekiyor

Yer İmleri