Vallahi emmi asels çıkarsak
Tupraş dahi para kazandırmadı
Asels 1000 tl
Endeks 20 bin olur mu![]()
Vallahi emmi asels çıkarsak
Tupraş dahi para kazandırmadı
Asels 1000 tl
Endeks 20 bin olur mu![]()
Trump petrol 50 dolar dedi
Yükselmeyen petrol de ralliye kalktı
Vallahi piyasayı okumak çok zor
tuncer...
TUPRAS 130 dan 200 e.....yuzde 53 cikti....6 ayda....faizde olsaydin yuzde 19 kazanacaktin....
ASELSAN....145 DEN 280 E....yuzde 93 cikti....
az cikanlar....KCHOL....yuzde 31 cikti....endeks yuzde 35 ken....
AMIRAL....ISCTR.....yuzde 27....
SISE.....yuzde 22.....
EREGLY.....YUZDE 7....biz eregliyi gec aldik....vaktinde alsaydik....oda yuzde 23 cikti....kabahat bizde....ereglide degil...
turkiyedesin....uc seye yatirabilirdin parayi....
dolara......yuzde 9 cikti....
faize......yuzde 19 cikti.....
borsaya.....yuzde 35 cikti......en az cikani bile faizden iyi.....
Son düzenleme : kuzu; 09-01-2026 saat: 21:06.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Haklısın ama sanırım hergün ekrana bakınca insan zirveleri de gördükçe eldeki neden zirve yenilemiyor diye üzülüyor
Emmi biz önceki rallide böyle değildik ama
Şişeyi 1.5 yılda 7 kat karla verdim
Kafa hala orada kaldı![]()
Guzu reyiz selamlar.
Vaktin olursa... Uygun görürsen...
Atalarımız nasıl İslam'a geçmiştir?
"Kuteybe bin Müslim" kimdir?
"Etrak-ı biidrak" ne demektir?
Sana zahmet bir aydınlat hele bizi.
Sevgiler, selamlar.
ha ha ha....nerden buldun ulen bu konuyu.....muthis bu....simdi vaktim yok....sonra yazarim.....
simdilik sunu yazayim....yasim 29 du....newyorkta okuyorum....
lubnanli bir arkadasim bana.....lem siz turkler....
ETRAK-I BI-IDRAK....siniz diyorlar dedi....
bende ona.....
onu diyeni buradan sama kadar ben ikeyim....oradan mekkeye kadar araplar iksin ....
dedim....
diyen arap....IMAM GHAZALI dedi....
iyi dedim....ben sama kadar ikecektim....benden kurtuldu...bagdattan mekkeye kadar araplar iksin deyiverdim.....bagdat ta zibarmisti....TURK DUSMANI IPNE.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu IMAM GAZALI yi cok seven araplasmis TURKLER cok....
onlara tavsiyem....bu ipnenin....abbasi halifesi ve vezirlerine.....her yil TURK DIYARLARINDAN....esir edilip.....getirilen onbinlerce turk erkek cocuguna nasil bir muamele yapmalari gereken....EL GHAZALI....imzali kitaplari var.....ARABIN makyevellisi.....turku nasil ezersin ustasi.
onlari okurlarsa.....bunu....MEKKEDEN MEDINIYE KADARDA ONLAR IKER....
TUGRUL VE CAGRI BEY....irani isgal edip.....bagdata dayandiginda....bu ipne girecek delik aramistir....daha sagdi....GEBERMEMISTI.
TURK....bokunu sicmis....ustune..... ETRAK-I BI-IDRAK.....yazip....
O BOKU....BUNA YEDIRMISTIR.....TUGRUL halifenin kizini aliyor....DUDUKLUYOR.
daha sonra HULAGU han geliyor....o....selcuklu TUGRUL VE CAGRI gibi degil....tum arabi kirmaya geliyor.....
abbasi halifesi......beni oldurursen gunes dogmaz diye elci gonderiyor....devrisi gun...HULAGU bunu bir haliya sarip.....ustunden 1000 mogol ve turk atlisi gecirtiyor.....ERTESI GUN....GUNES COK DAHA PARLAK DOGUYOR.....TURKUN INTIKAMINI ALIYOR......arap kellerinden tepeler yaparak bagdatta....
ceddim.....asla affetmiyor.....
oku......mustafa kemali oku....filistindeki ordunun kumandani.....
bizi ingilizler degil....BU ARAPLAR KIRDI....ihanet.....ihanet.... ihanet....TURKIYEDE HALIFE VAR....BUNLAR HALIFEYE CIHAD ILAN ETTI....SERIF HUSEYIN.....SURGUNDE.....kibrista geberdi....TURKE IHANETIM BENI YAKTI DIYE DIYE GEBERDI.
araplasmis TURKLER ise....mustafa kemal halifeligi kaldirdi....diye....inim inim inlerler....
lem arap.....halifeye CIHAD ilan etmis....INGILIZLE BIR OLMUS....KIM IKER HALIFEYI....ne boka yaramis ki......arapca dilini ve araplasmayi yaymaktan baska.
Son düzenleme : kuzu; 11-01-2026 saat: 09:53.
Yer İmleri