lem.....asagiya yuzde 2 tulum bekliyorsun....bende oyle....
emme....bu MOMENTUM....ikimizide ikecek....yalniz mathias....tifil...egeduk hakli cikarsa...ELIMIZDEKI MALLARDA PARA KAYBEDECEGIZ....
VIOP SHORT ICIN BEKLIYORUM....cumayi....
turk yerli yatirimci....IRANI cok onemsiyor....satisa gelir bu ipneler....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
GEYIKCI USAGLAR.....
bana saldiriyorlar 24 aralik 30 aralik arasi....bi yandan onlarla ugrasiyorum....biryandan da borsayi yaziyorum....
POZ ALIN USAGLAR.....POZ ALIN DIYORUM....
serbest fonlari ikecekler....KONSOLIDASYON BOYUNCA SHORT ACTILAR DIYORUM....
ADAPTE OLUN.....OYUN TARZIMA DIYORUM....
olmuyorlar....yerine ufurme ulen diye bana hakaret ediyorlar.....
bugun....1400 PUVAN VIOP LONG DA KARI CEBIME KODUM CIKTIM....
onlar.....halaaa GEYIKTELER....
NE YAPTIM.....GUTMU GUMASTAN BIR YATAGA YATIRIP GEYIKCI USAGLARI IKTIM.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
BUNU IZLIYECEGIZ....BU 5 IS GUNUNDE....haftaya saliya kadar....ADAPTE OLUYORUZ....inatlasmak yok.
altta cizdigi MAVI ortalama....26 aralikta 9700 de idi....BIST 11 400 DE....VIOP 12 600 DE IDI.....simdi 10 000 de....RISK BUYUK....
KAR-ZARAR ANALIZI icabi....VIOP LONGLARI KAPATTIK....
eger....EREGLI bu arada bi yuzde 10 yaparsa.....matiasin grafi cop olur.....
Ereğliye bi altın madeni daha buldururlar mı 😀
gelelim IRAN a....
bu konuda bir TURK un ilk sorusu sudur hep.....
IRAN PARCALANIRSA....TURKIYE AYAKTA KALABILIR MI?
eger cugap....HAYIR KALAMAZ ise....
ikinci soru sudur....NE YAPMALIYIZ.
Yer İmleri