ilk dirence geldik....3 dolar endeks....12 990....
burada.....TANGO YAPAR.....
12 914 DE....tango basladi....12 720 ye indi....3 is gunu surer bu.
12 990 ila 12 500 arasinda....CIRPINIRDI KARADENIZ BAKIP TURKUN BAYRAGINA.....turkusunu cigiracagiz...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
BORSADA MALIYET ANALIZINE BIR ORNEK.....
HEDEF FEYZA-1 topigimi actim....2020 de.....endeks 800 du....2023 basinda....3 yilda endeks 5700 oldu.....3 dolar endekste....
elimdeki kaartlari.....100 kat cikanlari satmaya basladim....3 ay sonra tumunu sattim....
ve bende olmuyan ASELSANA baktim....tum kaartlar 100 kat cikmis....BUNDA TIGGG YOK....
derhal arastirdim.....sonuca vardim....VE CEVREMDEKI HERKESE ASELSAN ALIN 100 KAT CIKACAK DEDIM....
2023 ilk ceyrekti.....2026 ilk ceyrege girdik.....3 yilda....ASELSAN im 20 kat cikti.....az yani....100 kat degil henuz.
bundan sonra....yani....MALIYETLERDEKI DENGE....olustu....cikisi hizlanacak...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
HEDEF FEYZA-1 TOPIGIMI KAPATIRKEN.....
demistim ki.....
BU COK ONEMLI.....
TURK HALKI BIRIKMIS FATURALARI ODEYECEK....mevcut tasarruflarini harciyacak....ENFLASYONLA devlet bankalardaki pralarina coktu....YETMEDI....mal ve hizmet fiyatlari artti....bunlarda tasarruflarini eritecek....2 yilda....HALKIN COGU DONSUZ VE CIBILDAK KALACAK
kaldi....2 yil doldu....ve HAZIRANDA....9000 ENDEKSTEN yeniden mala girdim....EN DIPTE....ENFLASYON DUSUYOR....FATURALAR ODENDI....notr bir turk halki var....yarisi ac....obur yarisi kafa kafaya....yuzde 20 sinde ise PARA GANI....iste bu yuzde 20 yi....SOYACAGIM.....HEDEFIM BU.
TIGGG ANLAYISIM SU....kisa vade....
AKUPE....
20 YIL betonlasmaya yatirim yapti....
ben ASELSAN a girdigim de....
AKUPE.....
20 YILDA....SAVUNMA SANAYIINE YATIRIM YAPACAGINI ILAN ETTI....
bu su demektir....ASELSAN en az 1000 kat cikacaktir....2020 degerinden.
turk devleti bu....1.5 trillion dolar geliri olan bir ulke bu....diyorki....neyim var neyim yok SAVUNMA SANAYIINE GIDECEK....silah satip....turizm geliri kadar gelir elde edecegim diyor....DEVLET DIYOR BUNU.
Kuzu başkan soymaya doyamadın hiç çarpılmadın habire tırlarla para kazanıyorsun tebrikler 3 dolar bence zirve buradan alan dikkat etsin
Atıcıları pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Yer İmleri