Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 191/208 İlkİlk ... 91141181189190191192193201 ... SonSon
Arama sonucu : 1663 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    lem 1000 kat lafin gelisi....yani....ELE BELE DEGIL ANLAMINDA....YUKARIDA VERDIM....DOLAR BAZLIDA ONA BAK....

2020 DE...dolar-tl 6 ila 9 arasinda idi....aselsan ise 1 dolar ila 1,2 dolar arasi....deki 1 dolar....suan 7.8 dolarda...dolar bazlida 7 kat....endeks ise 3 kat cikti.....bak ASO endeksten 2 kat daha cok....
    Reyiz o zaman demezler mi adama:
    "At yalanı..."
    Hani... Büyük yalan anlamında, atın cüssesi büyük ya...

Bizim köyde; "insan sözünden, eşek yularından tutulur." derler...
    Verdiğin bütün rakamlar bu kadar yuvarlaksa...

Seni bırak...
    "Sayende para kazandığını..." söyleyenlerin de zekasına hayran olmamak mimkin değil.
    Tuttuğun altın olsun, ama tuttuğun şeye de dikkat et

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    kisa vade....

ben ERZURUM luyum....neyi ile meshurdur....DADASI....ve....PALAVRASI ile....

biz 10 a 100 deriz....100 e 1000 deriz....erzurumda....tikla TEYO EMMIYI....anla....ha ha ha
    Bunu görmeden yazmışım

3. Emmi bize yeni asels lazım

Petrol düşmeyecek olsa tüpraş diyecem ama

Sen ne dersin

Ereğli falan işler kötü sanırım daha bekletecek

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Bunu görmeden yazmışım
    farkindayim....seni seviyorum sorun yok....cok zekisin...bu hosuma gidiyor....

sana bizim erzurumdan bi hikaye anlatayim....

biz aleviyiz.....komsu koy dagin oteki yuzunde sunni kurt....SEYHLER EVLIYALAR GIRLA O KOYDE....

babam 4 yil askerlik yapiyor ikinci cihan herbinde....EDIRNEDE yunan sinirinda....mevzilerde....almanlar yunandan bize girdi girecekler....

babam cavus o sunni kurt koyunden seyhin ogluda er.....birlikteler 4 yil....kardes olmuslar artik....

ben cocukken....bunun babasi olmus bu syh olmustu.....sakali belinde simsiyah....her ay....bir kere....tam karanlik olurken....atinin ustunde bize gelirdi.....gorunmeden....annem masayi kurar kuzu yu keserdi....bu ikisi ve annem masaya otururlar....sohbet baslardi...

askerlik anilari filan....dedikodular filan....sira rakiyi icmeye gelirdi....

seyh....raki dolu bardagini anneme gosterir....baci bu ayranmidir....annem...evet seyhim o ayrandir....seyh....yemin et derdi....annem yemin ederdi....evet seyhim bu ayrandir derdi....bardagi eline alir....obur eliyle alnini tutar.....kokune kadar ceker.....bardagi masaya koyar....ohhhh cok guzelmis....bogazimi yaka yaka indi mideme bacim senin ayran derdi.......allah kahretsin 4 karim var.,....HICBIRI BOYLE AYRAN YAPAMIYOR DERDI....gulmekten yikardi bizi....

gece yatar....sabah aydinlik olmadan atina biner giderdi....

oyle palavralar sikardi ki.....ismet inonu gelmis....cephede askeri toplamis....onlara demis ki....araniza bu seyhi kodum....hucuma gectinizmi.....bunun etrafindaki 10 000 melaikede sizinle birlikte hucuma gececek/....sakin korkmayin...filan....dermis....babamda tastik ederdi.....heee derdi....inonu bunun elinide operdi yi eklerdi.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    farkindayim....seni seviyorum sorun yok....cok zekisin...bu hosuma gidiyor....

sana bizim erzurumdan bi hikaye anlatayim....

biz aleviyiz.....komsu koy dagin oteki yuzunde sunni kurt....SEYHLER EVLIYALAR GIRLA O KOYDE....

babam 4 yil askerlik yapiyor ikinci cihan herbinde....EDIRNEDE yunan sinirinda....mevzilerde....almanlar yunandan bize girdi girecekler....

babam cavus o sunni kurt koyunden seyhin ogluda er.....birlikteler 4 yil....kardes olmuslar artik....

ben cocukken....bunun babasi olmus bu syh olmustu.....sakali belinde simsiyah....her ay....bir kere....tam karanlik olurken....atinin ustunde bize gelirdi.....gorunmeden....annem masayi kurar kuzu yu keserdi....bu ikisi ve annem masaya otururlar....sohbet baslardi...

askerlik anilari filan....dedikodular filan....sira rakiyi icmeye gelirdi....

seyh....raki dolu bardagini anneme gosterir....baci bu ayranmidir....annem...evet seyhim o ayrandir....seyh....yemin et derdi....annem yemin ederdi....evet seyhim bu ayrandir derdi....bardagi eline alir....obur eliyle alnini tutar.....kokune kadar ceker.....bardagi masaya koyar....ohhhh cok guzelmis....bogazimi yaka yaka indi mideme bacim senin ayran derdi.......allah kahretsin 4 karim var.,....HICBIRI BOYLE AYRAN YAPAMIYOR DERDI....gulmekten yikardi bizi....

gece yatar....sabah aydinlik olmadan atina biner giderdi....

oyle palavralar sikardi ki.....ismet inonu gelmis....cephede askeri toplamis....onlara demis ki....araniza bu seyhi kodum....hucuma gectinizmi.....bunun etrafindaki 10 000 melaikede sizinle birlikte hucuma gececek/....sakin korkmayin...filan....dermis....babamda tastik ederdi.....heee derdi....inonu bunun elinide operdi yi eklerdi.
    Bilmukabele...
    Alınma başganım...
    Ben "her cümlende, yaşanmışlığın her türlü izini görüyorum."
    Ama buradan da "alayınızı z.kecem..." seviyesine gelişini anlamıyorum.
    Altını doldururum bu mevzunun ama.. Ne yeri, ne de kafası uygun değil.

Bilmukabele...
    Alınma başganım...
    Ben "her cümlende, yaşanmışlığın her türlü izini görüyorum."
    Ama buradan da "alayınızı z.kecem..." seviyesine gelişini anlamıyorum.
    Altını doldururum bu mevzunun ama.. Ne yeri, ne de kafası uygun değil.
    ha ha ha.....

"alayinizi z.kecem"

ben bir yazarim kisa vade....

okuyucularim var....

korkunc bilgili olanlar...bende kendilerini gorenler....bendende bilgili olanlar....bir gokkusagi gibidir benim okuyucularim....

birde.....GEYIKCI USAGLAR var....sayilari az ...bilgi yok...borsayla ilgileri yok....utulmusler...TOPIGIMIN SEVIYESINI DUSURMEYE GELIYORLAR....onlarda benim okuyucularim....onlar turkce anlamiyorlar....ne dersen bos....anlamiyorlar...

"alayinizi z.kecem"

deyince ben....anliyorlar....cok rahatliyorlar....

boylece....her kategorideki okuyucuma hitap edmis oluyorum...

bir yazar....

TUM OKUYUCULARININ ANLIYACAGI DILDEN YAZMALIDIR....

GEYIKCI BU USAGLAR....

emme...

netce itibari ile onlarda insan....onlarida mutlu etmeliyim...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

7. Eeee...
    "korkunc bilgili olanlar...bendende bilgili olanlar." arasında "GEYIKCI USAGLAR" dediğin model varsa...
    O nasıl olecek?

Eeee...
    "korkunc bilgili olanlar...bendende bilgili olanlar." arasında "GEYIKCI USAGLAR" dediğin model varsa...
    O nasıl olecek?
    olsa....yazilarima senin gibi....BILGIYLE cevap verirler....

"sallama"

"ufurme"

gibi seyler yazabiliyorlar....en cok bilgileri bu iki kelime....kafalari bu gaddin...gunah....yuce rebbim ele yaratmis bunlari....GEYIKCI demek....beyni bos demek...dili catlak demektir....GEYIKTE BEYIN YOKTUR....en kolay avlanan heyvandir....

onlarin anladigi ve konustugu dil....30 kelime filandir.

Sayfa 191/208 İlkİlk ... 91141181189190191192193201 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •