Originally Posted by
KısaVade

Bunu görmeden yazmışım

farkindayim....seni seviyorum sorun yok....cok zekisin...bu hosuma gidiyor....
sana bizim erzurumdan bi hikaye anlatayim....
biz aleviyiz.....komsu koy dagin oteki yuzunde sunni kurt....SEYHLER EVLIYALAR GIRLA O KOYDE....
babam 4 yil askerlik yapiyor ikinci cihan herbinde....EDIRNEDE yunan sinirinda....mevzilerde....almanlar yunandan bize girdi girecekler....
babam cavus o sunni kurt koyunden seyhin ogluda er.....birlikteler 4 yil....kardes olmuslar artik....
ben cocukken....bunun babasi olmus bu syh olmustu.....sakali belinde simsiyah....her ay....bir kere....tam karanlik olurken....atinin ustunde bize gelirdi.....gorunmeden....annem masayi kurar kuzu yu keserdi....bu ikisi ve annem masaya otururlar....sohbet baslardi...
askerlik anilari filan....dedikodular filan....sira rakiyi icmeye gelirdi....
seyh....raki dolu bardagini anneme gosterir....baci bu ayranmidir....annem...evet seyhim o ayrandir....seyh....yemin et derdi....annem yemin ederdi....evet seyhim bu ayrandir derdi....bardagi eline alir....obur eliyle alnini tutar.....kokune kadar ceker.....bardagi masaya koyar....ohhhh cok guzelmis....bogazimi yaka yaka indi mideme bacim senin ayran derdi.......allah kahretsin 4 karim var.,....HICBIRI BOYLE AYRAN YAPAMIYOR DERDI....gulmekten yikardi bizi....
gece yatar....sabah aydinlik olmadan atina biner giderdi....
oyle palavralar sikardi ki.....ismet inonu gelmis....cephede askeri toplamis....onlara demis ki....araniza bu seyhi kodum....hucuma gectinizmi.....bunun etrafindaki 10 000 melaikede sizinle birlikte hucuma gececek/....sakin korkmayin...filan....dermis....babamda tastik ederdi.....heee derdi....inonu bunun elinide operdi yi eklerdi.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri