Reis sayende stressiz trade yapıyorum, Allah ömür versin, çok keyifli yazıyorsun
Reis sayende stressiz trade yapıyorum, Allah ömür versin, çok keyifli yazıyorsun
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Degerli Kardeslerim....
"bir SEVGI SELI"
ICINDE yasiyorum....bu beni genclestiriyor....
sizin gibi deger bilen insanlarin varligi ve coklugu ise....ULKEMIN GELECEGININ PARLAK OLACAGINI mustuluyor....
sagolun var olun.....devam edin...bu bir yoklama....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sn kuzu, tüm paylaşımların için teşekkürler.. hepsini keyifle okudum ve değerlendirdim.. eline yüreğine sağlık..
kazancın bol ve daim olsun..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Sen varol kuzu, üniversitede 80 li 90 lı yıllarda bilgiye ulaşmak çok zordu, şimdi internet var ama doğru bilgiye ulaşmak yine zor. Tarihten günümüze göndermelerinle bilgi dağarcığımız genişledi ne güzel şeyler öğrettin ya da hatırlattın. Çok teşekkür ederim.
pıyasa yapıcı....
Herseyı....ama herseyı beklentıye cevırır....TRUMP....savunma sanayiinde NATO yalnizca amrikiden silah satinalacak diyecek....buna oynuyor ipne.....yemiyeceksin bunu....ASELSANI DUN SHORTLUYACAKTIN....BUGUNDE...LONGLUYACAKSIN....
PIYASA YAPICILARININ.....BEKLENTI YARATMA VE YONETME TAKTIKLERI....by kuzu...obur forumda okuyunuz.
Yer İmleri