konustu ve bitti....NATO....herseyi amrikiden satinalacak demedi....o konusmadan ben SHORTU kapatip LONGLADIM aselsani....yapilan dedikodu....FAKE....BEKLENTI YARATMA DEDIKODUSU IDI....
ZARAR ETSEM BILE....yapmak mecburiyetindeyim.....kuzu kurali bu....beklenti yaratma ve yonetme kurallari...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
12 575 e indi bugun....DAVOS duzeltmesi idi....historic olarak....DAVOS toplantilari boyunca borsalar yuzde 15 cikmistir hep....bu duzeltme....TRUMP nedeniyle idi....AVRUPADA ki fonlar....AMRIKI piyaslaraini satacak dediler....MOSHE ile shortlamistik amrikiyi....aldik kari ciktik....BEKLENTI YARATMA VE YONETME....borsalarda en onemli seydir.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
BEKLENTI YARATMA VE YONETME....
BU....bir kuzu kuralidir....
iki turlu beklenti yaratir PIYASA YAPICILAR....
1-NEGATIF BEKLENTI....bu ornekte...TRUMP VE AVRUPA FURUSMASI....
2-POZITIF BEKLENTI......
HER iki beklenti de....dedikodular....ve yari gercek bilgilerle....YAYIN ORGANLARINCA PUMPALANIR....
BUNUNLA....gunnukculer....cok kisa vadeliler....ve....STOP LOSS kullananlar....yatirilir ve ikilir....piyasa yapicilar KOMISYON GELIRINE BOGULURLAR...ve pozizyon gelirleri tavandir....
BEKLENTI BITTI MI....hersey hicbirsey olmamis gibi yoluna devam eder....herkesi silkelemislerdir...
kuzu....
bunu bilir....PIYASA YAPICININ YAPTIGINI AYNEN YAPAR....poza girer.....silkeleme bittimi....pozdan cikar....RIVERSE olur....cunki....TREND AYNEN DEVAM EDECEKTIR.....hubar sonlanmistir.
ula namissizlar....
bu bilgileri....PARAYLA BULAMAZSINIZ....
IKI sahife tessekkur var....on sahife dedim....
ahanda yazmiram.....KUSTUM.
KIYAMADIM YAZDIM....
onemli biseyi ogreteyim diye....ogrettim...gidirem....dihaydi yazin.
ula kisavade....
topik sana emanet....benim gibi yaz....bi bak bakayim....TOPIK ACMAK....ONU YONETMEK....ONU OKUNUR KILMAK....ONU OLMAZSA OLMAZ YAPMAK....
nemenem birbiseymis ogren....GAVAT.
Yer İmleri