Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 205/208 İlkİlk ... 105155195203204205206207 ... SonSon
Arama sonucu : 1664 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1. "eger kendi ISIGINA guveniyorsan....baskasinin PARLAMASI seni rahatsiz etmez...by kuzu."

EGER....

olumlu veya olumsuz olarak....herkes surekli.....kuzu....kuzu....kuzu diyorsa....

BU KUZU NUN ZIRVEDE OLDUGUNU GOSTERIR....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2. TOPLUMUN MOTORU OLMAK.....

ne demektir bu.....

OGRETILMIS TUM YANLISLARI YIKMAK....

tum muhalle baskilarini yoketmek....

TOPLUMU DEGISTIRMEK DEMEKTIR BU.....

bunu yapmak....DASHAK ISTER.....o dashaklar bendeler....2 kg lar.

BORSA FORUMLARINDA.....

olusmus muhalleler vardir.....

o muhallelerde itler hep bir agizmis gibi HAVLARLAR....

O MUHALLELERE GIRIP RACON KESMEK.....DELIANLI ISIDIR....serde o vardir.
    Son düzenleme : kuzu; Dün saat: 19:15.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3. BORSACILARA OGRETILMEK UZERE.....

hazirlanmis.....

ogretilmis.....tonla para harciyarak....reklami yapilan seyler vardir....

bunlardan biri.....TEKNIK ANALIZDIR....

bununla.....HALKIMI SOYUYORLAR....bunu bilmiyen borsa bilemez diyorlar....

halbuki.....

bunu bilenlerdir.....BORSADA PARA KAYBEDENLER.....

bunu bilenlerin hepsi....actir....basta kitaplarini yazanlar.

BENIM.....

BUNU HALKIMA ANLATMAM.....

COK KISIYI RAHATSIZ EDIYOR....

saniyorlar ki.....BENIM CIZDIGIM CIZGILARA bakip.....ben onlari nasil ciziyorumu....yorumlamak bi istir....BILGIDIR.

TEKNIK ANALIZ BILGI DEGILDIR.....soyulman icin beyninin yikatilmasidir....

dusun....

9000 de TEKNIK ANALIZ SAT DIYOR....

ben aliyorum....o sat dedi diye....

12 500 ila 13 000 arasinda.....TEKNIK ANALIZ AL DIYOR....

ben tedirgin oluyorum....SATMAM LAZIM DIYE....TETIKTE OLUYORUM....

biliyorum ki....tehnikciler mala geldi....ve onlari soyacaklar....borsa budur...tehnikciyi soymaktir.

4. bu alemlerde benden daha iyi....TEKNIK ANALIZCI YOKTUR....

ben.....

TEKNIK ANALIZI.....oyuncularin piskolojilerini olcmek icin kullanirim.....TUM OYUNCULARIN ONUNDEKI TEKNIK ANALIZ AYNIDIR.....

oyuncular.....

nasil davranacak.....onu gormeye calisirim....

misal....

DEDIM KI....eregli....sise...ve turk hava....bunlarla 13 700 u opersek....KIYAMET KOPAR.....ASELSAN VE SULALESI ile 13 700 u opersek....kiyamet kopmaz....hedef 14 400 u olur....

iste bu....GERCEK TEKNIK ANALIZDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bu hafta.....

13 700 e varinca.....SIKINTI BASLIYACAK....

Eger....EREGLI....SISE....THYOA Ile varirsak....TUMUNU SATIP CIKACAGIM.....

eger....bu ucu cikmaz da....ASELSAN VE SULALISI ile 13 700 u opersek...14 300 ler yeni hedefim olacak....
    bu neden....GERCEK TEKNIK ANALIZDIR....

PIYASA YAPICIYILA ILGILI BU.....

piyasa yapicinin.....yeteri kadar parayi ayirmasi lazim....EREGLI...SISE...VE....TURK HAVAYI KALDIRMASI UCUN....

ASELSAN VE SULALESINDE O YOK.....onlarda....TUM TEKNIK DIRENCLERI EZDI GECTI....

BAKIN GRAFLARINA....

EREGLI....SISE VE....TURK HAVA....gibilerinde....DIRENC EZEMIYOR....BU PIYASA YAPICININ YUKARIYA GUCU YOK...anlamini verir....ANLARSIN.

iste bunu gormek ucun.....teknik analiz kullanir...kuzu.

BASKA BI ISE YARAMAZ......TEKNIK ANALIZ.

BUNU GORDUN....

NEYI....bu kaartlara gucu yetmiyoru....

sonuc ne....

YUZDE 20 COKUS YOLDA.....iste bu TEKNIK ANALIZ nasil kullaniliri anlatir....SIZE OGRETMEK ISTEDIGIM BU.

diyelim 14 000 e cikti....yuzde 20 cokus...2800 puvan....14 000-2800=11 200 yeni dip.

iste....

kuzu....

TEKNIK ANALIZINI YAPTI.

6. BIST 100....FORMASYON HEDEFI.....15 000 ENDEKSTIR....YUZDE 20 DUSUS....12 000...

bunu bekliyorum....eger...PIYASA YAPICI....EREGLI...SISE...VE...THYOA DIRENCLERINI EZERSE....HAFTAYA 15 000 DEYIZ...

CANAK FORMASYONU VE HEDEFI....15 000 DIR.

7. Eline sağlık emmi

8.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Eline sağlık emmi
    BISEY DEGIL TUNCER....

de ki....herkese....

"bu bilgilerle donanmis birinin karsisina TUM CAHILLIGINLE dikilirsen....senin ustunden buldozer gibi gecer......anandan dogduguna pisman EDER SENI...

CAHILLER haddini bilmeliler....BILGIYE saygi duymayi ogrenmeliler....BILGI tokati furdumu iflah olamazsin....by kuzu."

davos....GLOBALISTLER VE ALTIN.....sonraki yazilarimin konusu olacak....isterseniz yazarim.

Sayfa 205/208 İlkİlk ... 105155195203204205206207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •