Artan

797,50 10 13:55
5,61 10 14:32
34,12 9.99 14:31
36,32 9.99 14:32
523,50 9.98 14:32
Artan Hisseler

Azalan

90,20 -9.98 13:55
31,96 -9.97 14:31
142,20 -9.71 14:31
3,04 -8.16 14:32
14,63 -6.99 14:32
Azalan Hisseler

İşlem

12.116.617.498,50 14:32
9.918.078.215,25 14:32
9.762.249.166,34 14:32
9.646.279.058,05 14:32
8.582.680.880,50 14:32
Tüm Hisseler
Sayfa 210/217 İlkİlk ... 110160200208209210211212 ... SonSon
Arama sonucu : 1735 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

BILIM VE YARATICI....ALLAH....

BILIM.....

ENTROPI....kavrami ile....ve termodinamigin 3 cu kanunu ile....

YARATICIYI anlatir....bu konuda cok konferanslar verdim ben....

yaratici etrafinda ki....KIRLILIK...ASIRILIK....o kavrami kullanip guc elde etmek....INSANLARIN KOTULERINE AITTIR.....

her insanda....hem iyilikler yukludur....hem kotulukler yukludur....

bazi insanlar....bu KOTULUKLERI one cikarip....diger insanlari soyar....onlarin sirtinda yasar...bunlar KAN EMEN SULUKLERDIR.....bunlardan kendimizi korumaliyiz....TOPLUMUDA....musluman dunyanin geri kalma sebebi....BU SULUKLERDIR...."ALLAH DOSTU...."....denilenler....ALLAH BUNLARA IMZALI KAGIT MI VERMIS KI....bunlar allah dostu oluyorlar.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2.  Alıntı Originally Posted by AKBABA Yazıyı Oku
    Şort açtım...

ve şorta devam edeceğim....

1.5 hafta çok önemli..Endeks yorgun .

Bence tabii..

AKBABA pusuyu sever.

Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..

Planım şortları kademeli arttırarak hafta sonuna şort poz. girmek.....

Bugün ilk parti şortu açtım....1/4 poz..

Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,430
    sn kuzu
    "sn Turksadın söylediği gibi arada mezhepsel veya alışılan dine aykırı yazılar elbet benim gibi dindarları rahatsız etmiştir ama iş saygısızlık haline gelmediği zaman okunması ve değerlendirilmesi gerekmiştir. tabii şişede durduğu gibi durmayan bazı müzhirat karışınca hem eğlencenin hem can sıkıntısının dozu artabiliyor..."

yazdığım kısım budur... sonundaki şu "son olarak bir soru: elbet ABD derin Devleti ABD nin yaratıcı gücü olan paraya hizmet edecektir. ama bir şekilde Trumpın yanında yer alan dönüştürücüler de bu süreci görecekler ve engel olmaya çalışacaklardır. acaba bizde olduğu gibi dönüşüm ( malum bizde kurucu güç artık neredeyse işlevini yitirmek üzere, belki de öyle görünmek istiyor denebilir) ABD de de olabilir mi?" soruyu unutmayasınız?

Gelelim tasavvufa
    aslı "ete kemiğe büründüm Yunus diye göründüm"dür ... Görünen tecellilerdir. bu işin ehli olanın bile çoook inceden süzerek anlayabileceği şeylerdir... her önüne gelen şeyhliğe soyunduğunda işler iyice çetrefilleşir...
    Tasavvuf hem Çinde, hem kızılderili ezoterizminde var... bazı afrika kabilelerindeki ritüelleri bilmiyorum ama Avustralya yerlilerinde var... Şamanlarda bazı ortak noktalar var... bunlar çoğu zaman insanı imandan edebilecek hususlardır ki yazıya dökülmesi zordur, zaten anlaşılması da öyle...
    ülkemizde en problemli durum islami çevirilerdedir. yeni yeni bazı çeviriler yapılmaya başlamıştır ki eski kitapların çoğu gerçekten problemdir ( maalesef bazı Kuran tercümeleri dahil). bu tercümelerden dinin inceliklerini öğrenmek mümkün değildir. maalesef bizim gibi nesiller harcanıp gittiler bir ara islamcı entellektüel çevre batı klasiklerini okuduğu için arada çok zarar görmediler ama halkımız ve diğer dindaşlarımız maalesef...
    bu konular burada tartışılmaya başlarsa gerçekten okurlar sıkılacaktır. yanlış anlaşıldığım için izah etme durumunda kaldım...
    selamlar

MEZHEP diye bisey yoktur....tovbekar.....

siii ve sunni diyede bisey yoktur.....

bunlar.....DINSIZLER tarafindan uydurulmus....iktidar elde etme araclaridir....MUSLUMANLIGI bunlarla dejenere ederek.....ISLEVLERINI BUNLARLA YOKETMISLERDIR....

sosyal devlet....esit paylasim....adalet....insan haklari....birbirini sevmek....MUSLUMANLIKTIR....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    Emmim, kısa vade vuruşmaları da yazarsan seviniriz.
    Seni çekemeyen her halükarda çekemiyor..
    BI SURE BUNU DENEYELIM SMART....furuskan kuzu....furusmalari yazarken...cok agresif ve kirici oluyor....BU DOGRU.

sudan cikmis....akkasik degilim ben....cok pislik bi herife donusebiliyorum....FURUSURKEN.

BILINEN bugunki dunyanin sekillenmesinde.....

tum kulturler....tum dinler....tum hersey.....

iki gecmis medeniyet vardir....bu ikiside EUROASYADA kurulmustur....birbirlerinden cok uzakta...temaslari once hic yok....sonra var ama cok az...

birisi.....CIN IMPARATORLUGU.....

oburu.....ROMA IMPARATORLUGUDUR....

birisi.....MANDATE OF HEAVEN i kullanarak....mutlak iktidari ellerine almislar...

oburu....once CUMHURIYET.....daha sonra....oda mandate of heaven a gecmis...imparator....tanri ilan edilmistir.

biz turkler....bu iki medeniyetlede birlikte yasadik....once cinle....komsuyduk onlarla....sonra gocedip anadoluya geldik....ROMALI olduk...

biz TURKLERDE....her iki medeniyette....genlerimizdedir....sunni islami kullanarak....SELCUKLU VE OSMANLIYI KURDUK.....SII ISLAMI KULLANARAK....IRANDA KI....TURK SAFAVI DEVLETINI KURDUK....DINI KULLANDIK YANI...ARAC YAPTIK....devlet icin.....bu normaldir....cunki genlerimizde....hem CIN....hemde ROMA medeniyeti var....MANDATE OF HEAVEN yani.

BORSADA....

mandate of heaven....

VARMIDIR.....evet vardir....

cunki....BORSADA....iktidar(para} el degistirir....

borsa oyuncularini....TONLA PARA HARCAYIP....mandate of heaven e uygun hale getirirsin....PAVLOVUN KOPEKLERI HALI....

OGRETILMIS CARESIZLIKTIR bu.....bu haldeki insani soymak....cocuk oyuncagi gibidir....

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    BI SURE BUNU DENEYELIM SMART....furuskan kuzu....furusmalari yazarken...cok agresif ve kirici oluyor....BU DOGRU.

sudan cikmis....akkasik degilim ben....cok pislik bi herife donusebiliyorum....FURUSURKEN.
    Nasıl uygun görürsen Emmim.
    Emeğine yüreğine bilgine sağlık.

Ufuk açıcı, farklı ve derinden düşünmeye sevk eden yazılarına devam o halde. Seni tanıdıktan ve yazılarını okuduktan sonra olayları daha farklı değerlendirmeye başladım. Daha da yolum var...

Bir de secbul abiyi de farklı ve başarılı, öğretici bulurum burada.

Meyve veren ağaç taşlanıyor...

Sayfa 210/217 İlkİlk ... 110160200208209210211212 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •