guzum brent son 15 dk bir iki kelime etsen..
guzum brent son 15 dk bir iki kelime etsen..
beni buraya davet etmen....bu topigi birlikte acman....
takip etmen....BU FORUMA YAPILMIS EN BUYUK HIZMETTIR....forumu yeniden borsa forumu yapma cabalarin....GEYIKCILERDEN ARINDIRMAN.....TAKDIRE DEGERDIR....30 yildir bu alemdesin....bir keresinde beni BATMAKTAN kurtarmistin......senin borsa bilgini bu forum belki bilmiyordur....yonetici oldugun ucun.....ben ve BABO cok iyi biliyoruz....bu yazinda o bilgiyi isaret ediyor.....DIKKATE ALDIM....TETIKTEYIM. HEP....
BABO da dun geldi....artik GEYIKCILERDEN KORKMUYOR....hepsinin ustunden buldozer gibi gectim....usag huzurlu....yazacak artik.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
gozum yukarida emme....laz guneysu urkuttu beni....biraz daha calisacagim....
Emmi altın sanki başka bir düzeni fiyatlıyor
Yer İmleri