Lazlar, temkinli iyimser olur, yüzde 50 kaçmış demek bir ayak içeride bu olumlu tarafı,
Ama bir ayakta dışarıda buradan bakarsak olumsuz taraf,
İşte kuzu kuzu geldik çalışılması gereken noktaya amma sizden sağlam bir yorum bekliyor ahali,
Neden sonuç ilişkili teşekkürler ...
Tabii Sayın Güneysu ya da açıklaması dolayısı ile teşekkürler, size de tekrardan bilgi paylaşımınız için teşekkürler...
Bilgiyi paylaşıp saklamamak büyük erdemdir..
Son düzenleme : Desidero74; 29-01-2026 saat: 21:04.
TUPRS sessiz, TUPRS sakin,TUPRS kimse görmeden 😀😀
Bu grafik artık geçersiz USD günlükte olur Usd aylıkta olur esas grafik artık o. 298 USD destek zaman geçtikçe 300 e yükselir Direnç 325 USD zaman geçtikçe 324 USD ye yakınsar.
Bu 324-325 USD altı üstü gece ile gündüz kadar fark eder. +
Diğerlerine bakmadım İş grubu hisseler ilginç ISCTR aylık USD USD bazında nerede ise hemen hemen %40 potansiyel içeren bir kırılım var.
Bunları yazıyorum çünkü bunu ilk okul terk teknikçiler bile rahatlıkla görür.
Son bir aydır sadece kendi tahtalarımın grafiklerine bakıyorum endekse ilk kez bu akşam bir bakayım dedim buradaki yazıları görünce.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
akıllı olun..borsada yüzlerce kağıt diplerdeyken düzeltmeler satışlar güniçi olur biter..bu diplerde olanlar daha yeni yeni uyanıyorlar..
kar satışlarında para geride kalanlara da girecek..böyle böyle topyekün kalkış olmalı..
400 dolardan aşağı ciddi satışlar beklemeyin..öperler..
hisse senedi bazında diyorum bunu..
ALtındaki yükselişler davalüasyon şeklinde tüm dünyaya yansır..para gidecek yer arıyor..bunu en hızlı fiyatlayan yine gelişmekte olan ülkelerin borsası olacak..
yıl sonu 16 bin bekleyenler 2 ay sonra görebilir bu hedefi..
niye..ortam ve kağıtlar müsait çünkü..
10.000 de beri diyorum..bu yıl içinde 400 dolar hedefim sabit..50 tl dolar için yaklaşık 20.000 endex..
dolar bazlı TOBO hedefi 400 dolar endex yapar..başka şey çizmeyin artık..bu 400 dolar tobo hedefi ise, dolar bazlı yukarı trendin orta vade ara direnci olmalı..ordan sonra üstüne ekleyerek eski dolar zirveleri seviyesine gelmeliki değer yitiren dolar ve altının yarattığı devalüasyon anlam kazansın..
herkes de bilsin ne olduğunu şaşırtmayın milleti..
2019-2023 yılına benzer bir sürece girdik ..dipteki çoğu kağıtların patronları biliyor ve acele etmediler, paralarını altın ve faizde katladılar bundan sonra hisselerini katlayacaklar..
uzun vadeciler en az 1-2 yıl unutabilir artık..
Yer İmleri