Kuzu başkan kaçıp gitti anlayan varmı benim anladığım gelişmekte olan borsaiara girecekler borsada ralliye devam anlaşılan hedef 5 dolar 50 desek dolara 25 bin makuldür endeks için
Kuzu başkan kaçıp gitti anlayan varmı benim anladığım gelişmekte olan borsaiara girecekler borsada ralliye devam anlaşılan hedef 5 dolar 50 desek dolara 25 bin makuldür endeks için
Yanlız emtialar kâğıt üzerinde düştü fiziki altın piyasa da daha pahalı haftaya yukarı devam eder merkez bankaları düzenli alıyor lar
bir ara esen elektrik grafiğini çiziktirsen pike iniş yapmış tuaf,
öz kaynakları eskiden 20 milyar dı az düşmüş 15 milyar olmuş buda çok tuaf
özetle, az önce pırasa tarlasında dolaşırken gözüme denk geldi,
eskiden 50 adet pırasa vardı şimdi çöplük olmuş 700 adeti bulmuş
bu esen 100 tl idi 3.90 a nasıl inmiş bölünmüşse bilemem
dibi şura diyeceğimiz bir TA çizgisi çizilebilir mi, yatay dikey yada pikey
syglr![]()
Yazdıklarım minicik bir yatırımcının görüş ve önerileri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
vadelide gümüş kumarı oynadı iblis hedge fon kumarbazları... ortada mal yok..
Bismillah! sabah dükkanı açıyorsun.. %30 aşağıdan sat... Niye??
kimi ,hangi kurumları hedeflediler,bilmiyoruz.. yakında kokusu çıkar...
ha ha ha.....yaz kizim heee.....istifa ve tuyme girisimi reddedilmistir heee....
sayin yargic.....
borsa forumlari tarihinde adim yazili....KUZU diye.....yorumlari ve soyledigi hersey gerceklestigi halde.....bir gurup forum ahalisince.....LINC EDILMEK ISTENMISTIR.....neden her yazdigin gerceklesiyor diye....
buna dikkatinizi cektim....BORSALARDA SOYULAN HALKIMIN bu duruma getirilmis olmasi....cok uzucudur......yaz kizim diye basla....eyy utulmus halkim deee....kuzu size yardim ediyor....onu ellemeyin dee....saygi duyun deee.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri