Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düşük / Yüksek
68,80 9.99% 118,52 Mn 68,80 / 68,80
38,12 9.98% 2,73 Mr 33,76 / 38,12
84,95 9.97% 257,38 Mn 79,35 / 84,95
46,56 9.97% 348,02 Mn 45,14 / 46,56
3,45 9.87% 865,74 Mn 3,10 / 3,45
29,00 -8.52% 39,20 Mn 29,00 / 31,52
59,25 -6.99% 218,17 Mn 57,35 / 62,85
0,42 -6.67% 242,16 Mn 0,38 / 0,51
99,70 -6.12% 1,07 Mn 99,70 / 99,70
172,80 -4.37% 74,57 Mn 172,10 / 180,90
316,25 -0.78% 7,86 Mr 315,00 / 321,25
299,00 0.76% 6,08 Mr 297,25 / 303,75
86,95 -1.14% 5,12 Mr 86,55 / 88,75
17,26 -1.15% 4,22 Mr 17,06 / 17,53
206,70 -1.29% 3,99 Mr 206,20 / 211,40
19,74 -2.37% 775,48 Mn 19,55 / 20,44
157,00 1.29% 2,60 Mr 155,40 / 161,80
685,00 0.22% 2,16 Mr 684,00 / 693,00
109,40 0.18% 561,71 Mn 109,30 / 111,20
120,40 1.86% 845,87 Mn 117,60 / 122,00
34,92 -0.51% 87,51 Mn 34,74 / 35,52
11,00 -0.27% 80,57 Mn 10,97 / 11,14
74,10 0.41% 309,33 Mn 73,90 / 75,45
Sayfa 241/242 İlkİlk ... 141191231239240241242 SonSon
Arama sonucu : 1931 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,315
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Masal anlatıyorsunuz buralarda çevremde ne adamlar var bu işler incider ile hisse yazmaya benzemez endekis analizi herkesin harcı değil. Kimse topiğe ilgi göstermeyince İzmirli Hoca grafiklerinden medet umar olmuşsunuz hele o çok güzel olmuşu anlatır ancak.

Misal ben hisseciyim kardeşim bana ne hissenin ya da endeksin altın cinsi grafiğinden korelasyonu nedir koskoca hiç. Gerçekten teknik analiz ile ekmeğini kazanan hiç kimsenin dikkate bile almayacağı şeylere buralarda önem atfediliyor.Ha ben bu yazıyı yazayım varsın kötü olayım. Viop topiği geneli için çok yazdım bu kafayla yaya kalırsınız diye anlaşılmadı bu da anlaşılmaz.Bir dost.

Ha bir tek takip ettiğim dönemde Mert45 ve Sindoma53 ün analizlerine hiç bir eleştiri yapmam. Kısavade de emek veriyor hakkını teslim etmek lazım.

Nosfecagri o da bir şey yazdı mı dikkate alırım.

Herkes uyanık olsun bu işi bilen adam sabahın köründe tv programına çıkmaz youtube şu bu sosyal mecrada kendisini reklam etmez. Yok eğitim di şuydu buydu oradan vip grubuna müşteri bulmaya kalkışmaz herkes uyanık olsun.Geçen bir yerde teknik analizin saati 18 bin tl.Yok artık dedim teknik analiz öyle herkesin eğitimle falan öğrenebileceği bir şey değil bir altın bileziktir. Bilen ona buna parayla ders vermez zaten analizini yapar parasını kazanır. Biraz aklınızı kullanın......Adım hıdır elimden gelen budur.
    x te olsa @grok ne yazdı, ne anlattı diyecektim...

ne anlattın zdx. ??
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Masal anlatıyorsunuz buralarda çevremde ne adamlar var bu işler incider ile hisse yazmaya benzemez endekis analizi herkesin harcı değil. Kimse topiğe ilgi göstermeyince İzmirli Hoca grafiklerinden medet umar olmuşsunuz hele o çok güzel olmuşu anlatır ancak.

Misal ben hisseciyim kardeşim bana ne hissenin ya da endeksin altın cinsi grafiğinden korelasyonu nedir koskoca hiç. Gerçekten teknik analiz ile ekmeğini kazanan hiç kimsenin dikkate bile almayacağı şeylere buralarda önem atfediliyor.Ha ben bu yazıyı yazayım varsın kötü olayım. Viop topiği geneli için çok yazdım bu kafayla yaya kalırsınız diye anlaşılmadı bu da anlaşılmaz.Bir dost.

Ha bir tek takip ettiğim dönemde Mert45 ve Sindoma53 ün analizlerine hiç bir eleştiri yapmam. Kısavade de emek veriyor hakkını teslim etmek lazım.

Herkes uyanık olsun bu işi bilen adam sabahın köründe tv programına çıkmaz youtube şu bu sosyal mecrada kendisini reklam etmez. Yok eğitim di şuydu buydu oradan vip grubuna müşteri bulmaya kalkışmaz herkes uyanık olsun.Geçen bir yerde teknik analizin saati 18 bin tl.Yok artık dedim teknik analiz öyle herkesin eğitimle falan öğrenebileceği bir şey değil bir altın bileziktir. Bilen ona buna parayla ders vermez zaten analizini yapar parasını kazanır. Biraz aklınızı kullanın......Adım hıdır elimden gelen budur.
    Bir bilgiyi inanarak paylaşan yanlışta yapsa iyi niyetlidir. İyi niyete laf edilmez ben etmem ancak teknik analiz eğer o derece herşeyin ilacı olaydı adam bunu öğretmek için parayla ders vermezdi aynı mantıkla,..

Herkesin eksikleri , yanlışları olabilir ve vardır sen de ben de onları kırıp dökmeden konuşursak şu kurtlar sofrasından bir pay alırız, ben bilmiyorum derim gocunmam, bilene bildin ABİSiN de derim. Yeter ki manipüle bilgi olmasın, ,

Dün bir fikir üretir bugün yanlış görmüşüm de diyebilir derse zaten baştacıdır.

Sonuçta paralara sahip çıkmaya çalışıyoruz , ego ları çarpmaya gerek yok herkes konuşsun, ölçüsünde..

Ne zaman doğru şekilde konuşup dinleyebiliriz o zaman başarırız. Ben şunları dinlerim bunları dinlemem lafı doğru bir laf değil..

Bir büyük işletmeciyle tesadüfen tanıştım çok zaman oldu adamı bulınduğu yerin müdürü zannettim işini anlattım konuştum konuştum, bana dedi ki sana buranın işletmesini franchise bırakayım ister misin?

Dedim ki neden ben bu grubun patron uyum demiyorsunuz patrona iş mi anlattık şimdi dedim.. Bana, ben herkesi sonuna kadar dinlerim dedi . Nokta.

Usul önemli, bana aslında yapması konuşmasi kadar kolaysa hadi gel, elini taşın altına koy demiş oldu, kendisinin zaten bir kaybı olmayacaktı, acayip sağlam ders verdi ve dersimi aldım , unutmadım...
    Son düzenleme : Desidero74; Bugün saat: 09:17.

3.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    x te olsa @grok ne yazdı, ne anlattı diyecektim...

ne anlattın zdx. ??
    X te ya da burası dışında başka bir sosyal medyada beni bulamazsın Sayın Admin. Yazdığım çok net açık. Gerisini para vereyim yaz desen yazmam. O yazıyı kime niye yazdığımı muhatapları çok iyi anlıyor.

Sayın Desidero74 bende ego olmaz. Ego ile bu iş yaptım sanırsın yapamazsın. Teknik analiz altın bileziktir çünkü ;

Eğer bir yatırımcının çok iyi borsayı bilen bir abisi yoksa ya da incider yapabileceği bir imkanı yoksa yalansız karşısındakileri her türlü analiz edebileceği tek seçenek teknik analizdir. Ben demiyorum yanılmam bu işin tuzağı var algoritması var robotu var ortalamalar ve doğru indikatörler ile yanıltılması zor bir sistemin olacak en önemlisi o sistemi okumayı bileceksin.

Buralarda hayatında majör bir yükseliş majör bir düşüş görmemiş insanlar var bunların bazı şeyleri yaşayıp tecrübe etmediği için analiz edebilme şansı yok.

Çok yazdım bundan sonraki piyasayı pandemi zamanı ile ya da son 1,5-2 yıl olan piyasa ile karıştırmayın diye. Adam neyin içinde olduğunun farkında bile olmadan hep analiz etse kaç yazar...... Bu kadar arıza yeter herkese iyi seanslar bol kazançlar dilerim.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Bugün saat: 09:41.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Parayı DEVE eden gider..

Gider ayak bunlara DEVE ettirecekler..

Bu kadar parayı bu faizlerle verenler, avuçlarını az yalacaklar. Eşyanın tabiatına aykırı,

Borsada da buna, ön hazırlık var.

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Parayı DEVE eden gider..

Bu kadar parayı bu faizlerle verenler, avuçlarını az yalacaklar. Eşyanın tabiatına aykırı,

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    EVET TUNCER 3 KAT.....yani....simdi 14 000 deyiz....carp 3 le....42 000 temmuzda.....

2000 dede.....5 ayda 3 kat ciktik....ECEVIT DONEMI....sonra 2001 krizi oldu.....

BUTUN BUYUK FINANSAL KRIZLERIN ONUNDE.....buyuk bir cikis vardir....koskoca TUPRAS 3 altin etmiyor.....yok oyle numoro.
    Farklı görüşleri de dinlemekte fayda var;

Benim buradan anladıklarım şunlar;

1-Sayın Kuzu; büyük paranın (FED'in yeni Başkanının da tesiriyle) gelişmekte olan piyasalara girebileceği, Bist'in de (kendi hesaplamasıyla) 3 kat yapabileceğini öngörüyor,

2-Sayın İzmirli Hoca da bir develüasyon bekliyor; böyle bir durum endeksi dolar bazında daha da ucuzlatır ve sayın Kuzu'nun işaret ettiği yabancı girişini kolaylaştırır,

3-Sayın Zdx&Lunar Soul; endeks mekaniğinin pandemi dönemindeki gibi çalışmayacağını düşünüyor, böyle aşırı ve ani yükseliş beklentilerine girilmemesi gerektiğini, belki de daha temkinli olunması gerektiğini düşünüyor.

Yanlışım varsa düzeltin lütfen, yazılanları anlamaya çalışıyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Parayı DEVE eden gider..

Bu DEVE işinin, kısa vadede, her ne kadar Türk halkına büyük acılar cektireceğini bilsemde, kısa vadede, gelen fonların anormal

"kar-kazanç"larını "curb" leyeceğinden olumlu olur düşüncesindeyim.

Borsa, her zaman ki gibi "kim kime korsa" ve bize ait olan "bir oyun alanı",

yabancı fonlar gelir mi ?

Hayaller PARİS..

her zamanki gibi :=))

7.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku

"Bu sefer farklı, bir daha olmaz" a pey süren var mı ?
    Ben YENİ gelen olsaydım...

Türk halkının önce önüne, sonrada arkasına geçenlerin , önce kontratlarını TL ye çevirir,

sonrada..

öyle bir vururdum ki...

Bir daha asla

hiç kimse bu halkı soymaya

tevessül edemezdi..

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    iyi günler burada grafik varsa ben neden göremiyorum, sadece kuzunun son attıklarında sıkıntı var diğerlerini görüyorum. tşk.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 241/242 İlkİlk ... 141191231239240241242 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •