demistim ki....
13 700 ilk durak....burada 5 is gunu....HOLD-UP yapacak....yapti....13 400 ila 13 950 arasinda....
bugun....5 ci is gunu....YA HERRO....YA MERRO.
demistim ki....
13 700 ilk durak....burada 5 is gunu....HOLD-UP yapacak....yapti....13 400 ila 13 950 arasinda....
bugun....5 ci is gunu....YA HERRO....YA MERRO.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
HOLD-UP.....
piyasa yapicinin kullandigi en onemli tuzaklardan biridir.....
endeksi bir yere sabitler.....NE OLDURUR VE NEDE GULDURUR....
oyuncular.....giderek tedirginlesir....bir hubar vardir hevada....onu kullanir....korkutur ve urkutur....bu ornekte hubar....AMRIKI IRANA FURDU FURACAK...ha bu gece....ha yarin gece....
amriki irana furabilir mi....
IMKANSIZ BU....
furursa....TRUMP onumuzdeki kasim secimlerini kaybeder....
olanlar....IT DALASIDIR.
PIYASA YAPICI BUNU BILIYOR....fekaattt tersini pompaliyor....
diyelim....dediki amriki....IRAN la anlastik....
birden yuzde 5 arti ile....tum OYUNCULARI(ona inanan....ben degil}....yatirir iker.
onsun yeri ısındı ayı gibi kıvranıyor..birazdan bağırmaya da başlar bu
Dolar bazlıdaki ağustos 2024 den gelen boşluğunu bir nefesde smaçlayıp kapadı. BTC 73 ü yaktı bugün ki bence bol paranın en belirgin ürünü oydu. Out of thin air derler ingilizce de. 70 80.000 dolar veriyordun karşığında ne alıyordun? Hokus pokus.
120.000 leri görmüş idi. Bugün 73.xxx i yaktı.
ABD borsalarında hazirandan beri trade içindeyim. Son 2-3 aydır bir tık nefes sezinliyorum. Sanki çaktırmadan birileri çıkışa yöneliyor yada short pozlanma başladı. NASDAQ yüzde 1-2 düştü mü bile sırası gelen chipçi AI cilerin içinden geçiyorlar. Ama +1/2 yaptı mı o kadar güçlü yükselemiyorlar.
Burada 2 kere sordum cevap yok. Beyin fırtınası yok. Zayıf dolar kuvvetli dolar ABD ne kazanır ne kaybeder. 2008 sonrası neler oldu. EM marketler ? Bizde sokak arası bir apartman 700/800K dolar hatta yerine göre 1M dolar nasıl oldu. ? ABD doları güçlendirmeye başlarsa EM marketleri paralarını savunmak adına altın satmaya başlarlar mı ? ABD borsa da dolar yakarsa dolar değerlenir mi değerlenmez mi Ana vata nına döner mi dolar ? Yoksa yeni bir parasal genişleme ucuz dolar süper enflasyon dönemi mi geliyor.?
Nvidia bile kaç aydır aynı yerde
Bu seviyeden malı veriyorlarmıdır
Yer İmleri