"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
korku yok.....GOZUMU KAN BURUDU....herbe giriyorum.....KEFEREDEN aldigim karlari.....TURKIYEYE gomuyorum.....bir ben degil buradaki tum cevrem.....
ilk kademe....223 den alindi.....yuzde 3 dustu bugun...KACIRMAM.
HEDEF 900 PANGINOT.....muddet 3 ay.....
223 BUGUN....belki 220 yarin....sonra FISEKLIYECEK....CIKIS PARABOLIC.....
MARKET CAP i....10 milyar dolar.....
10 milyara TUPRAS mi olur....en az 50 milyardolar....makul.
kuzu kurali....GOTLER UCBUCUK ATIYORSA.....MAL AL.
BIMAS bunun market capi neredeyse tupras kadar....TUPRAS 100 ADET BIMAS EDER.
Son düzenleme : kuzu; Dün saat: 23:40.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Beni bilen bilir siyasi konularda mecbur kalıp bazen 2-3 kelime etmişliğim olmuştur bir kaç kelime daha edeceğim.
Bu İranlı ve AB li siyasetçilerden bir cacık olmaz. Dünyayı okumaktan çok uzaklar. Yıllar sonra bu yazımla ne demek istediğim çok açık seçik herkes tarafından anlaşılır olacak.
Neymiş ABD-ÇİN-RUSYA düşmanmış yersen.RUSYA da ambargo yok Rusyaya ambargo koyanda yok.Bir tek Almanlar uyuyor buna.Ha Sanmayın ki RUSya da BMV yok o da Güney Kore den geliyor oluyor bitiyor.
Bu durumları En yanlış okuyanlar AB li siyasetçiler.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
225-245 arasından mala soktuklarını sattırmadan bir yere gidemez tüpraş. Daha ne ki, zirve 29 ocak..
Çoğunu sattıydım. 205 altı üsünden tekrar alacağım..
Hatta belki 195'lerden..
Yer İmleri