tüprası 900 tl görsek üfffff
tüprası 900 tl görsek üfffff
UNUTMAYIN.....
Bu alemde raconlari ben keserim.....cunki ben BILGIYIM.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
evettt.....14 000 i yukari kirdik....
.PIYASA YAPICI....bu yatayda...13 400 ila 13 998 araliginda....VADELI ISLEMLERDEKI pozizyonlarini ayarladi....SUBAT vadeyi....en tepeden kapatma operasyonunu basariyla sonlandirdi.
bir tehlike henuz bitmedi....TUZAK....
normalde.....bu cikis TUZAKTIR....
bu yarin belli olacak.
ve ben....bugun SHORT acardim....hedge ucun.....
Şimdi 15 000 - 27 000 arası yükseliş "mal toplama"
27 000 - ??? asıl yükseliş
seçim tarihi ilan edildiği gün, "çıkış biter"
peki bu sıralamada, arada siyasi etkiler öngörmüyor musun borsaya?
yoksa bunlar genel trendi ve çıkış hızını bozmaz mı diyorsun?
mesela siyasetçinin olası başka bir rakibi hakkında yaşanacak benzer gelişmeler? seçim takviminin ilanından önce bir düzeltmeye sebep olmaz mı?
Yer İmleri