Yazdýklarým tamamen kendi görüþüm olup yatýrým tavsiyesi deðildir. Yazdýklarým ile yatýrým kararý almanýz halinde zarar edebilirsiniz.
Yukarý trend devam ediyor..
Resimleri dürüstçe çizmek ve göstermek lazým..
AL sat sinyalleri ASLA yatýrým tavsiyesi deðildir..
Sadece, çok kýsa vadede TRADE eden, benim gibi oyuncularýn AKSÝYON larýnýn,
en mükemmel olanlarýnýn yerini gösterir. Bunlarý yakalayan Para Kazanýr DI..
Kolay mýdýr ? Hayýr hiç kolay deðildir.
Her yaptýðýnýz hareketin YANLIÞ olduðunu size gösterecek, karþýnýzda yüzlerce kiþi varken,
tabii kolay deðildir. ama bunun adýna "geçmiþi çizen Teknik analiz" deniyor.
Geleceði bilmek, müneccim ile akrabalýðý olanlarýn iþi,
Yorumlar ise çoook subjektif dir. Dikkate bile alýnmamalýdýr.
https://www.hisse.net/topluluk/threa...kasi-c/page496 sayfanýn en altý gönderi 3968.
Tabii insanlarýn hedefleri yüksek tutmasý güzel ama senin benim karþýmda hiç þansýn yok.
Ve sen bunu en iyi bilenlerdensin. Çünkü yaþayarak öðrendin.
Canýn çok sýkýlýyorsa senin zamanýn boldur o sayfadan itibaren doya doya okuyabilirsin. Halep orada ise arþýn burada.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
5 sene önceki yazýlarýný mý açýp okuyorsun ?
Ýþe yarar bir þey yap kendin için, ömür çabuk geçiyor.
ZDX,
þu üstten bakmalarýna son ver, ya da git baþka baþlýklarda dolaþ
burasý kapris yapma yeri deðil, ben dedim, ben bildim yeri de deðil.
borsayý sen yaratmadýn, en iyi de sen deðilsin.
burada kýsa vade nasýl para kazanýrýz bulmaya çalýþýyoruz, fikir jimnastiði yaparak.
3/5 sene önce ki yazýlarýnýn bize ve kimseye bir faydasý yok.
bulutta çok biliyordu, never yaptým.
Kuzu'da bile senden alçak gönüllü..
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Sayýn Güneysu inan bana ben çok efendi bir insaným. Hiç öyle düþündüðün gibi biri de deðilim o yazýlarý yapýþtýrma amacýmda her þeyi ben biliyorum kesinlikle deðil. Ne güzel geçmiþte hiç bir þey bilmeyenler hatta bu trendden zerre faydalanamayanlar gelip buraya her þeyi bildim edasýyla yazýnca insan kendisini tutamýyor sadece. Bu iþte dün en iyi olsan yarýn herkes eþit.Ben böyle düþünürken nasýl kendimi herkesten üstün gören olabilirim?
Ama mekan senin sen ne dersen o. Bu saatten sonra yaz deseniz de bu topicte yazý yazmam.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Þu usluba bak.. Sn Kuzu,
"Ne güzel geçmiþte hiç bir þey bilmeyenler hatta bu trendden zerre faydalanamayanlar gelip buraya her þeyi bildim edasýyla yazýnca insan kendisini tutamýyor sadece"
þu usluba bak, insan içinde yazmanýn bir adabý olur, ifadeyi kime söylüyorsa söyle.. OLMAZ..
Ne þamýn þekeri, ne arabýn yüzü.. dedirttiriyor.
Þu prensibleri edinememiþ ise,
1_Bu sayfalarda yazarken asla kiþiler hedef alýnmayacak.
2-Burasý ispat alaný deðil, herkesin baþarýsý kendine...
3-Hiç bir surette burasý yarýþ alaný deðil.
Yer Ýmleri