Yazdıklarım tamamen kendi görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir. Yazdıklarım ile yatırım kararı almanız halinde zarar edebilirsiniz.
Yukarı trend devam ediyor..
Resimleri dürüstçe çizmek ve göstermek lazım..
AL sat sinyalleri ASLA yatırım tavsiyesi değildir..
Sadece, çok kısa vadede TRADE eden, benim gibi oyuncuların AKSİYON larının,
en mükemmel olanlarının yerini gösterir. Bunları yakalayan Para Kazanır DI..
Kolay mıdır ? Hayır hiç kolay değildir.
Her yaptığınız hareketin YANLIŞ olduğunu size gösterecek, karşınızda yüzlerce kişi varken,
tabii kolay değildir. ama bunun adına "geçmişi çizen Teknik analiz" deniyor.
Geleceği bilmek, müneccim ile akrabalığı olanların işi,
Yorumlar ise çoook subjektif dir. Dikkate bile alınmamalıdır.
https://www.hisse.net/topluluk/threa...kasi-c/page496 sayfanın en altı gönderi 3968.
Tabii insanların hedefleri yüksek tutması güzel ama senin benim karşımda hiç şansın yok.
Ve sen bunu en iyi bilenlerdensin. Çünkü yaşayarak öğrendin.
Canın çok sıkılıyorsa senin zamanın boldur o sayfadan itibaren doya doya okuyabilirsin. Halep orada ise arşın burada.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
5 sene önceki yazılarını mı açıp okuyorsun ?
İşe yarar bir şey yap kendin için, ömür çabuk geçiyor.
ZDX,
şu üstten bakmalarına son ver, ya da git başka başlıklarda dolaş
burası kapris yapma yeri değil, ben dedim, ben bildim yeri de değil.
borsayı sen yaratmadın, en iyi de sen değilsin.
burada kısa vade nasıl para kazanırız bulmaya çalışıyoru, fikir jimnastiği yaparak.
3/5 sen önce ki yazılarının bize ve kimseye bir faydası yok.
bulutta çok biliyordu, never yaptım.
Kuzu'da bile senden alçak gönüllü..
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Sayın Güneysu inan bana ben çok efendi bir insanım. Hiç öyle düşündüğün gibi biri de değilim o yazıları yapıştırma amacımda her şeyi ben biliyorum kesinlikle değil. Ne güzel geçmişte hiç bir şey bilmeyenler hatta bu trendden zerre faydalanamayanlar gelip buraya her şeyi bildim edasıyla yazınca insan kendisini tutamıyor sadece. Bu işte dün en iyi olsan yarın herkes eşit.Ben böyle düşünürken nasıl kendimi herkesten üstün gören olabilirim?
Ama mekan senin sen ne dersen o. Bu saatten sonra yaz deseniz de bu topicte yazı yazmam.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri