Tövbekar abiye katılıyorum
"neyse din herkesin her şeyini bileceği kadar açık değil, kimsenin bilmeyeceği kadar da kapalı değil...bu konularda rahatsız edici olmamak gerek"
Bu konularda ve her konularda da ,herkeşin her şeyi, sonuna kadar ,bilen sayın milletimiz , duyarak, görerek veya duymadan, görmeden de tahmin ve kestirme yoluyla kesin ve en doğru kanaate hemen ulaşır.
Oysa evde cüzdanını , araba ruhsatını, gözlüğünü, anahtarını unutur, nereye koyduğunu da bilemez, ama diğer her bi şeyi bi acayip şekilde bilir, hemi de ders verir
Sayın milletimizin ne denli bilgili olduğu seyirciye sormak istiyorum jokerlerine verilen cövaplara bakarak anlaşılabilinir![]()
helal kuzu
eregli eşşeğindeki dik duruş beni benden alıyor
adamlar nasıl malda kaldıysa düşüremiyorlar )))
USAGLAR....
cok tessekkurler ediyoruz....OKUYUCULARIMIN COGU BU FORUMA KAYITLI DEGILLERMIS....yazamiyorlar.....okuyorlar....kayit olacaklar....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu eylemim....OZEL BIR DURUMLA ILGILI....TURKIYE ILE ILGILI....
son iki haftadir turkiyeye YABANCI PARA GIRISI VARDI....BU IYI NIYETLI BIR GIRIS DEGILDI....
yuklu mal alip....O MALI ANIDEN SATIP TURK PIYASALARINI COKERTMEK ICIN GIRIYORDU BU PARA....
sorulariniz....
1....NIYE SHORT OLMADIN....cunki hala 21 000 endekse gidecegimize inaniyorum....HIZLA...SATTIKLARIMI GERI KOYACAGIM DEDIM.....YUZDE 10 ILA 15 ALTTAN....
TURKIYE....iran i desteklemesin diye....EKONOMIMIZI TEHTIT EDIYORLAR....
her an....anlasabilirler turkiye ile.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri