Originally Posted by
Yenice
Ben yorumlarda akıncı kuzuyu göremiyorum. Daha çok çalı arkasına geçip kazandığı nakti sayan temkinli kuzuyu görüyorum. özeti: Anlaşma olursa piyasalar fırlar, savaş olursa taban taban... Hoca Amerikada yaşadığı için de nakit dediği de TL olamaz...
Bana göre savaşı abd devlet iradesi çıkaramaz çünkü bir kazancı yok. Savaşı ABD nin gerçek sahibi siyonist sermaye çıkarır. İsrail de onların umurlarında değil. 5-10 füze isabet etse bir kaç yüzbin yahudi ölse amerikan yahudilerini ilgilendirmez. Onlar güvenli bölgedeler.Filistin çöllerine gidip yerleşmezler. Ancak turistik olarak gezerler.
hani ermenistanı gaza getiren ermeni lobisi gibi. ermenistan ekonomisi perişan oldu, binlerce gencini ve savaşı kaybetti. diyasporası hala laga luga yapıyor. sopayı yiyince ermenistanın aklı başına geldi. İsrail halkıda ağır füzeler altında sokağa çıkamaz duruma gelirse amerikan siyonist sermayesinin gazlamasından bıkarlar. Yani savaş olursa, savaşı çıkartanlara hiç zararı olmuyor. Trump da sadece sözcü... karar alma iradesi yok...
Yer İmleri