YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Emmi büyük düşüş iptal mi
BUYUK DUSUSU IKI SEYE BAGLAMISTIM....global cokus....
1....ortadogudaki islami rejimlerin temaminin gonderilmesi....IRAN la basliyarak....IRAN savasi maksimum yuzde 20 cokus getirir dedim.....SAVAS OLMAZSA...veya birgun icinde biterse....bu yuzde 10 ila 15 lik bir duzeltmedir....13 200 bu yuzden onemli....orasi veya 12 500 demistim....
2....GLOBALISTLERIN trumpdan kurtulmak ucun KASIM secimlerinden once amriki borsalarini yuzde 40 cokertmesi....TRUMP ve ekibinin....kongre ve senatoda azinliga dusurulmesi....bunda cokus AGUSTOSTA baslar 3 ay surer demistim...
3....SAVAS HIC YOK....bu halde bile duzeltme gelecek demistim....GELDI....bunun derinligi maksimum yuzde 8 olur....boyle duzeltmelere....KAGIT DEGISIMI....adini koymustum....bunda 13 200 ila 13 500 bandi diptir....BUNA GORE OYNUYORUM....hangi kaart FIBO 50 ye duserse....onu hemen aliyorum....biraz daha duserse...ki bu FIBO 62....ILAVE ALIYORUM.....
3 CU MADDEYE GORE OYNUYORUM....AMA...GOZLERIM HEP 1 VE 2 CI MADDEDE OLARAK.....hedef 21 000 e oynuyorum....ellerim hep satis tuslarinda gozlerim 1 ve 2 de.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sevgili guneysu....
yazdiklarimi oku.....niyetimi gor....itirazlarini yap....
DUN....
geldi....Ben FURUSAN AKINCI kuzuyum dedi....
ACILIR ACILMAZ....SHORTU CAKACAGIM DEDI....GOZLERINIZIN ONUNDE YAZDI....BORSA ACILDI....SHORTU CAKTI VE YATTI....
endeks....14 050 idi....simdi 13 800.....karda yani.
simdi gozlerim....THYAO de....FIBO 50 ye gelmek uzere....ALACAGIM....350 DE SATTIM....307 DE....yuzde 12.2 dustu.
Emmi bu ereğli için ne dersin
Yeni asels olur mu çok topladılar altın madeni işi var
bilmez olurmuyum....
onunla....PERSLER emevi ARAP imparatorlugunu yikti....yerine ABBASI devletini kurdu....bu devlette PERSLER di hukmeden sinif....
emevi devleti...ARAP MILLIYETCILIGINI esas alir....obur musluman halklara MEVALI der....yonetime sokmazdi....100 yil surdu bu devlet....
MEDLER{bugun ki KURTLER}....IRAN a hakim olmuslardi....CYRUS THE GREAT....pers bu....FAR...fikrini ortaya atti....TANRI KANI....adaletli ve humanist kral....bununla MEDLERI yikti....NEVRUZDA medlere saldirdi....nevruz demek.....DUNYA GEBE KALIYOR demek....tohumlar filizleniyor....dunya doguruyor demektir....PERS IMPARATORLUGU DOGDU.....tum anadoluyu misiri....arabistani....afganistani icine aldi....
biz turklerde de vardir bu....oguz boylarinda bunun adi KUT....kipcaklarda farkli bir ad...unuttum simdi....KUT....hem oguzlara hemde kipcaklara devletler kurdusmustur....oyleki...selcuklular once yahudi oluyor....devlet kuramayinca onunla....mermi hiziyla yahudilikten cikip musluman oluyorlar....VE DEVLETI KURUYORLAR.
Yer İmleri