Originally Posted by
Yenice
Hocam bugün %9 düşen bankalar ile gidemeyeceğimize göre hangi sektörler ile endeks yükselecek. Yabancı oranı düşük hisseler ile mi? Eregl, sise, Kchol, tcell, sahol, örneğin bunların bankalardan ne farkı var ki...
DUZELTME NEDIR.....FIBONACIDIR....
duzeltmelerde esas FIBONACI lerdir.....
bankalar bugun dustuler....oteki kaartlar kadar dusmus degiller....
oteki kaartlar fibo 62 ye inmisken misal turk hava yollari....bankalar henuz FIBO 38 DELER....18700 DELER....FIBO 50...16 700 DE...
KUZU KURALI....en son bankalar duser....oyle yaptilar.
KUZU KURALI....bankalar dibe indiginde....oteki kaartlar diplerinden yuzde 10-15 CIKMIS OLURLAR....yani turk hava yollari yuzde 15 cikmisken bankalar o gun dip olurlar.....KUZU FURUSMA KURALLARI....by kuzu.
dipte.....KUZU TITRESIM KURALLARI.....by kuzu....silkeleme....urkutme....vesaireyi kapsar....dibe indikmi anlatirim....dip iki hafta surer.....
unutmaman gereken sey su....ortalikta iki ipne var....biri sen...biri piyasa yapici....ya o seni ikecek.....yada sen onu ikeceksin....ikinizde ipnesiniz....KURAL BU.
Yoggg ben yatirimciyim....yoggg ben oyum....yogg ben buyum deme....
sen yatirimci isen....SENIDE YATIRIR IKERLER....
burasi borsa....para basmiyor burasi....senin cebindeki parayi alarak ayakta duruyor....
burasi borsa....burada....DELIANLILAR HARMAN OLUR....celik cocuga yer yoktur.
Son düzenleme : kuzu; Bugün saat: 00:00.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri