degerli dostlarim.....
biliyorsunuz.....ben ramazanda oruc tutmam....emme....ibadetimi 30 gun boyunca yaparim....
bu ibadetim QURAN bastan sona okumak....bir onceki yil okurken aldigim notlara ne olmus gormek.....bu yil olan olaylari QURAN da bulmak....bu olaylarin sonuclari neler olabilir ona kafa yormak....NOTLAR ALMAK....ayni olaylari TEVRATI okuyarakta ararim....karsilastiririm.....bu sene....AHIRI ZAMAN a onem vererek okuyorum....kudusun QURAN da ki yeri....tevrattaki yeri inceliyorum....AGLAMA DUVARI....ve....MESCIDI AKSA....ve IRAN FUZELERI ILISKISINI INCELIYORUM....ilginc sonuclar elde ettim....
FINANSAL ARENALAR....bunlarla cok yakindan ilgilidir....netice itibari ile....2 milyar hiristiyan...2 milyar musulman....ve 20 milyon yahudi....sayilari az yahudilerin emme DUNYA SERVETININ YUZDE 80 I ELLERINDE....bu uc gurubun kafatasi icindedir....o guruplar...ve onlari motive eden seyleri bilmeliyim ki....finansal arenayi bileyim....
misal....NETANYAHU....neden PURIM den bir gun once IRAN a furdu....oldurdugu kisi AYETULLAH KAMENEY....MEHDININ vekili idi....
ISLAM MEHDIYI oldurmek....yahudi MESIAH in gelmesini hizlandirir mi....bu olumun PURIM de saglanmasi AMALAKITE le ilgilimi....
ehhhh....ibadetim....cok onemli sonuclara vardi.....
yuce rebbimin QURAN la bize gonderdigi ilk emir....IKRA....oku....oku ....oku....dur.
eger quran in ilk suresini ve emirini yerine getirmiyorsan....OKUMUYORSAN....ARASTIRMIYORSAN... .BILIM VE TEKNOLOJIDE....ILERLEMIYORSAN....oruc tutman ve namaz kilman NAFILEDIR....cunki onlar quranda minnnacik yer kapsar...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri