ORTA VADELI PROGRAM VE YUMUSAK KARNI.....
bu program aciklandiginda.....3 yil once....programi ovdugum ve sovdugum yonlarini yazmistim....
demistim ki....BU PROGRAMIN GORUNMUYEN EN BUYUK KOTULUGU......TURKIYE DIS BORCUNU TUM ZAMANLARIN TAVANINA KILITLIYECEK.....
KILITLEDI.....
DOLAR-TL nin 3 yil boyunca artmiyacagini anliyan sirketler....gani gani....DOLAR KREDISI ALIP BORCLANDILAR....BU BORC TAVANDA....
odemeleri gerecek.....DOLAR BULUP ODEYECEKLER.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değil, tamamen kişisel görüşlerimdir. Al, Sat, Tut kararları tamamen okuyucunun kendisine aittir. Buradan kimseye yatırım tavsiyesi verilmez.
Türk Atasözü : "Kelin ilacı olsa başına sürer."
Her zaman ki gibi borcu borçla çevirecektir
bizim Patronların öyle ahım şahım bir döviz borcu yoktur.
Yurt dışında, nemalandıramadıkları zaman, bir banka aracılığı ile şirketlerini sendikasyon yönü ile borçlandırırlar
Nerden mi para bulurlar ?..
Güldürmeyin beni..
Ne mi olur, manyak gibi faiz öderler, kendi paralarına,
olan devletin vergisine olur, şirketlerin alayı zarar yazar.
Onlarda, Patron paralarını, allem edip kallem edip, yap işlet devret kirası diye iç etmesinler..
Arada, zavallı halk, aç gezer netice budur.
IMKANSIZ GIBI GORUNEN NEDIR.....
amrikinin IRAN in tum petrol ve gaz altyapisini yoketmesi....IRAN inda basradaki tum emirliklerin petrol ve gaz alt yapisini yoketmesi.....
BASRA KORFEZI ENERJI URETIMININ KOMPLE DURDURULMASI....bu dunya enerji uretiminin yuzde 30 unu 10 yil durdurmaktir.....
bunun yerini....AMRIKI VE VENEZUALA nin doldurmasi....amriki petrol sirketlerinin ikisindeki petrol ve LNG yi....dunyaya satmasi demektir....
BU NEDENLE.....bu savas kolay bitmez.
Emmi bizim borsayı tutan güç neyi amaçlıyor
Yer İmleri