Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
19,69 10% 847,52 Mn 17,96 / 19,69
25,30 10% 439,70 Mn 22,56 / 25,30
11,44 10% 1,22 Mr 10,43 / 11,44
280,75 9.99% 1,93 Mr 255,00 / 280,75
243,60 9.98% 10,53 Mr 223,80 / 243,60
20,02 -9.98% 616,98 Mn 20,02 / 23,68
10,39 -9.97% 248,05 Mn 10,39 / 11,63
130,20 -9.96% 56,18 Mn 130,20 / 134,20
362,25 -9.94% 25,69 Mn 362,25 / 362,25
594,00 -9.93% 245,50 Mn 594,00 / 669,00
3,33 5.38% 22,09 Mr 3,18 / 3,41
320,50 -1.38% 12,88 Mr 320,25 / 326,75
415,00 5.87% 12,77 Mr 391,00 / 416,25
10,64 1.04% 11,08 Mr 9,48 / 11,58
19,24 0.68% 572,68 Mn 19,03 / 19,48
77,70 -0.26% 6,73 Mr 77,20 / 79,35
752,50 -0.99% 2,28 Mr 751,50 / 764,00
95,10 2.26% 688,70 Mn 93,70 / 95,70
116,50 -0.6% 316,08 Mn 116,00 / 118,20
30,90 -0.45% 135,30 Mn 30,90 / 31,76
10,91 2.25% 347,15 Mn 10,68 / 11,06
84,05 3.45% 676,79 Mn 81,50 / 84,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 496/497 ÝlkÝlk ... 396446486494495496497 SonSon
Arama sonucu : 3974 madde; 3,961 - 3,968 arasý.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

BU TOPIGI BIR SURE ACIK BIRAKACAGIM....kapatabilirdim.....yapmiyacagim onu....

yetistirdigim insanlari gormek istiyorum......

LAGA LUGA YOK.....

suanda borsa 14 300 de.....

gelip.....hedef 21 000 diyeceksin ve mal aldigini aninda yazacaksin.....

gelip....ilk hedef 12 100 deyip....SHORT OLDUM deyip aninda buraya yazacaksin.....

HERKES senin ne yaptigini gorecek ve bilecek....KIVIRTMA YOK....LAGA LUGA YAZMAK YASAK......POZIZYONUNU ANINDA YAZACAN.....CIKTIN MIDA ANINDA YAZACAN....

bunun disinda yazi yazanlar....borsaci degildir....geyikcidir....onlari kimse okumaz....o yuzdende kendilerine ait topik acamazlar.....

BUNU YAPMAYIN....DURUST OLUN....INSAN OLUN....INSAN OLMAK COK ZORDUR....biliyorum....deneyin.

sevgiler ve basarilar.....

dusturumuz turk durustlugudur....

Ondört bin yýl gezdim pervanelikte
    Sýtk-ý ismin buldum divanelikte
    Ýçtim þarabýný mestanelikte

Kýrklarýn ceminde dara düþ oldum
    Kýrklarýn ceminde dara düþ oldum
    Kýrklarýn ceminde haydar, haydar, haydar, haydar dara düþ oldum

insan sifatiyla cok geldim gittim

mukemmele ulasip INSANA dondum......
    Son düzenleme : kuzu; Bugün saat: 09:45.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alýntý Originally Posted by kuzu Yazýyý Oku
    sana cevap vermeden gitmem ayip olur....30 yildir kahrimi cektin....

sorun su.....

ORTA VADELI PROGRAM.....dashaklarimi burup beni HADIM etmek noktasina geldi....

PENISIM....onlar burulup buzusturulurse.....BEN KALKMAM DEDI....penis kalkmaz ise PARANIN BIR ONEMI OLMAZ KI.....ben parayi PENISIM icin kazaniyorum....benim butun olayim PENISIM ayhanim.....

unutma....

butun dinler PENIS le ugrasmistir....onun ozgurlugunu kismislardir....onu utanilacak bir uzuv olarak tanimlamistirlar...

yok zina....yok o...yok bu deyip....yuce rebbimin yarattigi en onemli uzvuzumuz PENISIMIZ....ve yaptiklari sahifelerce anlatilmistir.....

dinler ve dinciler.....PENISIMIZDEN feci korkarlar...hep onunla ugrasmislardir....SUNNET EDIP UCUNU KESMISLERDIR..

niye.....

niye....

niyeeeeee.....sen cevapla.

PENISIMIZ bu gaddin onemlidir.....odur....YENI NESLI YARATAN.
    lem dalyarak.....

madem PENIS onemli degil.....niye cennette 72 huri veriyorlar hepsi bakire....PENIS icin veriyorlar bunu.....bu hurileri PENIS ikecek......

niye herkes bir SEYHE kole oluyor cennete gidip bu hurileri ikmek ucun.....hukum penisindir.

niye....kadina ve erkege bu kadar yassak konulmustur.....hepsi cennete ertelenmistir....

kadina hukmeden MAMIDIR.....erkege hukmeden PENISIDIR.....

MOTOR BU IKISIDIR.....BUNLARI YUCE RABBIM YARATMISTIR.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,741
     Alýntý Originally Posted by kuzu Yazýyý Oku
    CUBBE GIYIP....SARIK TAKMIS....SAKAL BIRAKMIS bir adam....dine inandigi icin bunu yapmaz....DINE INANMISLARI ETRAFINA TOPLAR.....onlarin lideri olur...onlari yillarca soyar....HOLDINGLESIR....onlari BADELER....

bu SEYH dine inanmaz....DINI KULLANIR....amaclarina ulasir....badeliyerek....SEHVETINI tatmin eder....yardimlar topluyarak HAZINESINI tatmin eder....murid sayisini artirarak POLITIKACIYI oy sagliyarak kucagina alir....bununla devlet yonetiminde SOZ SAHIBI olur....GUCUNU tatmin eder.....

dinler bunun ucun icad edilmistir.....ve bu SEYHLER....hepimizden daha kurnaz insanlardir....en kestirme yoldan HERSEYE SAHIP OLURLAR.
    Hiç bir peygamber dini öðretmek için ücret almamýþtýr. dolayýsý ile hiç bir þeyh hiç bir hoca, öðretmen dini öðretmek iiçin para alamaz. Þeyh geçimini saðlar mümkünse talebelerinin de geçimine yardýmcý olur. Eðer iþin içine para girdiyse bu zaten tarikatýn çivisinin çýkmasýdýr. gönüllü baðýþlarý bile kabul etmeyen bir anlayýþ olmalý ki dini yaþayabilsin öðretebilsin. ha bu arada dini öðretebilmek için yaþamak gerekir ki bu zaten olmazsa olmaz kuraldýr.

Saflýk önemlidir. eðer siz bebekler kadar saf olursanýz þedut ihtiyarlarý karþrýnýzda sizin seviyenize4 gelmek için agucuk gugucuk konuþarak diller çýkararak size ulaþmaya çalýþmasý için oynatabilirsiniz der Gazali...

Derdim çok hangisine yanayým olmuþ þimdiye kadar. o kadar çok olumsuzluk var ki bütün olumluluklarý Ýrana bile aktarsak o da dikiþ tutmaz...

Alýntý Originally Posted by tovbekar Yazýyý Oku
    Hiç bir peygamber dini öðretmek için ücret almamýþtýr. dolayýsý ile hiç bir þeyh hiç bir hoca, öðretmen dini öðretmek iiçin para alamaz. Þeyh geçimini saðlar mümkünse talebelerinin de geçimine yardýmcý olur. Eðer iþin içine para girdiyse bu zaten tarikatýn çivisinin çýkmasýdýr. gönüllü baðýþlarý bile kabul etmeyen bir anlayýþ olmalý ki dini yaþayabilsin öðretebilsin. ha bu arada dini öðretebilmek için yaþamak gerekir ki bu zaten olmazsa olmaz kuraldýr.

Saflýk önemlidir. eðer siz bebekler kadar saf olursanýz þedut ihtiyarlarý karþrýnýzda sizin seviyenize4 gelmek için agucuk gugucuk konuþarak diller çýkararak size ulaþmaya çalýþmasý için oynatabilirsiniz der Gazali...

Derdim çok hangisine yanayým olmuþ þimdiye kadar. o kadar çok olumsuzluk var ki bütün olumluluklarý Ýrana bile aktarsak o da dikiþ tutmaz...
    TOVBEKAR.....

FETHULLAH GULEN BIR SEYHDIR.....maasi imam maasidir.....turkiyenin en zengin adami olmustur....

adnan hoca....issizdir....hic calismamistir.....turkiyenin en zengin ve en cok kari iken seyhi olmustur.....

menzil seyhleri.....HOLDING SAHIPLERIDIR....

sen hangi dunyada yasiyorsun.

IRAN da oldurulen buyuk turk....ayetullah kamaney kirada oturuyordu.....evi yoktu....iranin 30 yildir SUPRIM LIDERI IDI....EVI YOKTU.....KIRADA OTURUYORDU.

bir AYETULLAH bulamazsin IRAN da servete bogulmus.....

bul ve yaz....elini operim....bu imkansiz SIA ISLAMDA.....kabul etmezler bunu....

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,741
    sn kuzu
    Ýran kendi dýþýnda ne din ne inanç ne de bilim kabul eder... Dini kendi kafasýna göre deðiþtirebildiði ölçüde deðiþtirmiþ ve ;Pers imparatorluðunun genlerini inancýn içine sokmayý bilmiþtir. Onun dýþýnda herkes Yezittir.
    Biz de yýllarca dört tarafý düþmanla çevrili ülkemizde büyüdük. ne zaman ki sorduk bu komþulasrýn hepsi düþmansa bizde bir problem olabilir mi diye hemen tu kaka ilan edildik...

Semavi Dinler Caný malý ýrzý korumak hedefindedir ki araya ***ler karýþmasýn. onu bizler bozduk daðýttýk ve sil baþtan kurallar uydurmaya çalýþtýk ki bu defa tilkilerin kuyruklarý birbirine deðdi ve kördüðüm oldular. bu yüzden hem Fetö, Hem Atö hem de Metöler çýktý ve çýkacak. ben savcýyým ben polisim altýnlkarýný getir kontrol edip sana geri vereyim bakalým terör bulaþmýþ mý diye dolandýranlar polis midir?. deðil ise gerçek Þeyhlerden bahsediyorum uyduruklardan deðil. Tarihte karýþým vardý mesela kimse Hasan Sabbahý çözememiþtir.

Ýran mý ? Ben yanarsam yansýn bütün dünya dediði gün benim için diðerleriyle ayný kefeye konmuþtur. belki ayetullahlar deðil ama iktidarý býrakmayan devrim muhafýzlarý vardýr orada da... Humeyni Pariste acaba mezar bekçiliði yaparak mý hayatýný kazanmýþtýr?

Not yazdýklarým birilerini incitsin diye deðil ola ki baþka yönler de vardýr demek içindir...

Alýntý Originally Posted by tovbekar Yazýyý Oku
    sn kuzu
    Ýran kendi dýþýnda ne din ne inanç ne de bilim kabul eder... Dini kendi kafasýna göre deðiþtirebildiði ölçüde deðiþtirmiþ ve ;Pers imparatorluðunun genlerini inancýn içine sokmayý bilmiþtir. Onun dýþýnda herkes Yezittir.
    Biz de yýllarca dört tarafý düþmanla çevrili ülkemizde büyüdük. ne zaman ki sorduk bu komþulasrýn hepsi düþmansa bizde bir problem olabilir mi diye hemen tu kaka ilan edildik...

Semavi Dinler Caný malý ýrzý korumak hedefindedir ki araya ***ler karýþmasýn. onu bizler bozduk daðýttýk ve sil baþtan kurallar uydurmaya çalýþtýk ki bu defa tilkilerin kuyruklarý birbirine deðdi ve kördüðüm oldular. bu yüzden hem Fetö, Hem Atö hem de Metöler çýktý ve çýkacak. ben savcýyým ben polisim altýnlkarýný getir kontrol edip sana geri vereyim bakalým terör bulaþmýþ mý diye dolandýranlar polis midir?. deðil ise gerçek Þeyhlerden bahsediyorum uyduruklardan deðil. Tarihte karýþým vardý mesela kimse Hasan Sabbahý çözememiþtir.

Ýran mý ? Ben yanarsam yansýn bütün dünya dediði gün benim için diðerleriyle ayný kefeye konmuþtur. belki ayetullahlar deðil ama iktidarý býrakmayan devrim muhafýzlarý vardýr orada da... Humeyni Pariste acaba mezar bekçiliði yaparak mý hayatýný kazanmýþtýr?

Not yazdýklarým birilerini incitsin diye deðil ola ki baþka yönler de vardýr demek içindir...
    kumeyni....

iran sahi riza pehlevi tarafindan.....

once iraka....oradan turkiyeye....BURSAYA....oradan paris e.....SURGUN EDILMIS....MASRAFLARINI SAH IRAN DEVLETI odemistir....korkudan.....adamin gucunden.....oldugunde babasindan kalan uc odali evde yasiyordu iran supreme lideri iken.....cocuklarida o eve sahipler.....baska varliklari yok.

biz sunnu islamiz....hakiki muslumaniz.....bizde oylemi....liderimiz babasindan kalan evdemi yasiyor....

aklini temizle....aklin kirletilmis.

7. Bugüne kadar Senden baþka kaç kiþi pozisyonunu yazabildi..

Sadece ben yazdým..Bir süredir yazmýyorum..

Belki artýk yazmayacaðým...

Diðerlerine gelince Yazamazlar...

Türkiye'ye gelince masan her daim hazýr bilesin..

Paylaþýmlarým kendi görüþlerimdir..Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.

qasim suleymani.....

KUDUS GUCU KOMUTANI.....

hezbullahi....iraqta SIA MILISLERI.....yemende HUTILERI organize eden general....paralari ucaklara doldurup goturup dagitan general.....israelin BUYUK ORTADOGU PROJESINI YIKAN GENERAL....BOP u yani....amrikililer oldurdu.....

kizi....iranda.....maasi ile geciniyor ve kirada,

bizde oylemi......iran dinsiz ve kafir....biz muslumaniz....bizde oylemi....

misal.....o paralardan bir demetini kizina verebilirdi....VERMEMIS....BIZDE OYLEMI....

IRAN mi musluman....bizmi muslumaniz....muslumanlik neki bu konuda.

Sayfa 496/497 ÝlkÝlk ... 396446486494495496497 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •